Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το ταξίδι γνωριμίας τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων από τη Ρουμανία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, που διοργάνωσαν το Γραφείο του ΕΟΤ Ρουμανίας και η Περιφέρεια Α.Μ.-Θ., η οποία ανέλαβε και την επιμέλεια του προγράμματος.

Οι συμμετέχοντες στο ταξίδι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές της περιοχής, να γνωρίσουν την ελληνική φιλοξενία και να γευθούν την τοπική παραδοσιακή κουζίνα.

ΡΟΥΜΑΝΟΙ 1Τους φιλοξενούμενους επισκέπτες υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Παυλίδης, ενώ την αποστολή συνόδευσε σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Μιχάλης Αμοιρίδης.

«Οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη φιλοξενία και τις υπηρεσίες που τους παρασχέθηκαν. Η μεγάλη αξία της δράσης έχει ήδη αρχίσει να διαφαίνεται στην αγορά της Ρουμανίας ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου», υπογραμμίζει η Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας  κ. Κυριακή Μπουλασίδου.

Με ανακοίνωσή του το Γραφείο του ΕΟΤ Ρουμανίας ευχαριστεί θερμά «την Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. για την επιμέλεια του ταξιδιού, τους Συνδέσμους Ξενοδόχων Θράκης, Καβάλας και Δράμας για την παροχή φιλοξενίας, και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του ταξιδιού, προκειμένου να προβληθεί με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό τουριστικό προϊόν στην τουριστική αγορά της Ρουμανίας».