Ερώτηση προς τα υπουργεία Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Εξωτερικών, με θέμα «Προκλητική συμπεριφορά Τούρκου πράκτορα στη Θράκη μας», κατέθεσε ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος.

Ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος.
Ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος.

Στην Ερώτησή του αναφέρει:

«Δεν σταματούν οι προκλήσεις των Τούρκων κατά της πατρίδας μας. Εκτός από τις παραβιάσεις, παραρτήματα ανθελληνικών συλλόγων που προσπαθούν να πλήξουν την εθνική μας κυριαρχία στη Θράκη, ιδρύονται συνεχώς, σε μια οργανωμένη προσπάθεια να προχωρήσει το σχέδιο των Τούρκων για «κοσοβοποίηση» της δυτικής Θράκης.

ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 3Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και τα εγκαίνια του παραρτήματος Αδριανούπολης του «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD)», ενός εκ των πλέον δραστήριων, σκληροπυρηνικών, και ενεργών πυρήνων πρακτόρων της Τουρκίας. Μάλιστα, το «παρών» στην εκδήλωση των εγκαινίων, έδωσε και ο πρόεδρος του τουρκόφιλου «Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (DEB)», Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ενώ εκεί ήταν φυσικά και ο πρόεδρος του BTTDD Τανέρ Μουσταφάογλου, στον οποίο έχει επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα!

Αξίζει να σημειωθεί, πως στα διαφημιστικά του «συλλόγου», διαφαίνεται καθαρά η δυτική Θράκη «πράσινη και ανεξάρτητη», στο πλαίσιο του  ευρύτερου σχεδίου των Τούρκων που βρίσκεται σε εξέλιξη για ανεξαρτητοποίηση μέσω «κοσοβοποίησης» και στο μέλλον προσάρτησή της στην Τουρκία.

Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:

ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 1– Γιατί, πράκτορες με δεδομένη ανθελληνική δράση, όπως ο Τσαβούς, συνεχίζουν να κινούνται ανέλεγκτοι και αφήνονται ανενόχλητοι στο άθλιο «έργο τους»;

– Η έκφραση θέσεων που αμφισβητεί την εθνική μας κυριαρχία, και η  ρητορική που προτρέπει σε πράξεις κατά των Ελλήνων, δεν δικαιολογεί την παρέμβαση εισαγγελικών και αστυνομικών αρχών;».

Δείτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ: http://tourkikanea.gr/2015/05/deb-168/