«Φοβηθήκαμε επεισόδια Χρυσαυγιτών με τους μουσουλμάνους της Ξάνθης», δήλωσε ο γ.γ. της ΕΟΚ Τάκης Τσαγκρώνης, προσπαθώντας να «μαζέψει» τις ανοησίες Βασιλακόπουλου, αλλά μάλλον τα έκανε χειρότερα…

Στην απάντησή της η Χρυσή Αυγή αναφέρει:

«Σενάρια τρομολαγνείας…

Έχουν ξεπεράσει και τη γελοιότητα, τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που εκστομίζουν οι διάφοροι κυβερνητικοί ανευθυνο-υπεύθυνοι, θέλοντας να εμπλέξουν σε πιθανά έκτροπα οπαδούς της Χρυσής Αυγής.

Τελευταίο φαινόμενο, το σημερινό, με την απίστευτη κοτσάνα που εκστόμισε ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Παναγιώτης Τσαγκρώνης, αναφορικά με τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στις ομάδες του Άρη και του Παναθηναϊκού.

Ο ανεκδιήγητος Τσαγκρώνης δήλωσε το…καταπληκτικό, πως απορρίφθηκε το γήπεδο της Ξάνθης για τον τελικό Κυπέλλου, λόγω του κινδύνου επεισοδίων μεταξύ Χρυσαυγιτών (!) με μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας…

Συγκεκριμένα, είπε: «Φοβηθήκαμε το ενδεχόμενο να διεισδύσουν Χρυσαυγίτες στους οργανωμένους στρατούς των δύο ομάδων και να δημιουργηθούν θέματα με τη μουσουλμανική μειονότητα. Επιπλέον, το γήπεδο της Ξάνθης είναι μέσα στην πόλη».

Αναρωτιόμαστε πραγματικά πώς τα σκέφτονται αυτά και δεν ντρέπονται να λένε τέτοιες ανοησίες! Δηλαδή, σύμφωνα με τον κ. Τσαγκρώνη, θα πηγαίναν οργανωμένοι Χρυσαυγίτες, άλλοι με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και άλλοι με του Άρη, και θα προκαλούσαν επεισόδια με τους μουσουλμάνους της Ξάνθης!

Πού; Μέσα στο γήπεδο ή εκτός; Πηγαίνουν δηλαδή και…οργανωμένοι μουσουλμάνοι να δουν μπάσκετ;

Καλύτερα να συνέλθει ο κ. Τσαγκρώνης και να σταματήσει τα σενάρια τρομολαγνείας για να καλύψει την ανικανότητα της ΕΟΚ, γιατί έχει ξεπεράσει τη γελοιότητα!».