ΧΑ ΧΑΣχολιάζοντας τη συνάντηση Παπούλια – Σαμαρά, η Χρυσή Αυγή αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Πήγε στον Παπούλια ο Σαμαράς προκειμένου να πάρει ημερομηνία εκλογών ύστερα από την κατάρρευση της κυβερνήσεώς του. Μέσα στο περιθώριο ολίγων δευτερολέπτων που επιτρέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις, βρήκε την ευκαιρία να απευθύνει άλλο ένα τρομοκρατικό διάγγελμα προς τον Ελληνικό Λαό: «Η Βουλή διαλύθηκε πρόωρα. Τις εκλογές δεν τις θέλει ο λαός. Δεν είναι απαραίτητες. Γίνονται από κομματική ιδιοτέλεια. Όταν όμως πρόκειται για την ασφάλεια και τη σταθερότητα του έθνους, απαιτείται αγώνας αλήθειας και ευθύνης. Σε αυτόν τον αγώνα, δεν είναι πρωτεύον τα κόμματα αλλά η πατρίδα, όταν εξαρτάται η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη. Δίνουμε αυτόν τον αγώνα με αίσθημα ευθύνης, απέναντι στο μέλλον των παιδιών μας».

Καταρχάς, προφανώς ο Σαμαράς θέλει μία πάνδημη, πανηγυρική διαδήλωση στο Σύνταγμα από εκατομμύρια Έλληνες για να αντιληφθεί ότι ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός χάρηκε με την πτώση του Χούντας του. Κατά δεύτερον, από πότε Αντωνάκη η «γιορτή της δημοκρατίας» διεξάγεται από «κομματική ιδιοτέλεια»; Μήπως από τότε που μπήκε η Χρυσή Αυγή στην Βουλή και σου παίρνει ψηφαλάκια;

Ερχόμαστε όμως και στο σημαντικό, που είναι η απειλή Σαμαρά ότι αν χάσει την καρεκλίτσα του θα μας διώξουν από το ευρώ. Κατά πρώτον δεν υφίσταται διαδικασία εξόδου χώρας από τη ζώνη του Ευρώ. Συνεπώς το ζήτημα δεν υφίσταται καν. Κατά δεύτερον σύμφωνα με δηλώσεις των αφεντικών του Σαμαρά, όπως η Μέρκελ, κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για τους διεθνείς τοκογλύφους».