Ολοκληρώθηκε και τυπικά η συνεργασία του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών με τον Οργανισμό των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος και την Τοπική Διοικούσα Επιτροπή Κομοτηνής.

Η εξέλιξη “επικυρώθηκε” με την επίσκεψη στον Δήμαρχο Μαρώνειας-Σαπών κ. Γιάννη Σταυρίδη, του Γενικού Διευθυντή των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος κ. Γεώργιου Πρωτοπαπά συνοδευόμενου από την Πρόεδρο της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής Κομοτηνής κ. Φελίνα Καζάκου προκειμένου να ολοκληρωθούν και τυπικά οι λεπτομέρειες της συνεργασίας.

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών θα παραχωρήσει προς χρήση ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου θα λειτουργήσει το παράρτημα και η κινητή μονάδα του Κέντρου Στήριξης.

Χορηγός της λειτουργίας της δομής είναι η Φαρμακοβιομηχανία Pharmaten, η οποία θα αναλάβει εξολοκλήρου τον εξοπλισμό, τα λειτουργικά έξοδα και τις αμοιβές του προσωπικού.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν οι εργασίες έναρξης και το χρονοδιάγραμμα του έργου, προκειμένου η δομή να λειτουργήσει πλήρως εξοπλισμένη και με το εξειδικευμένο προσωπικό από τον Σεπτέμβριο του 2017.