ΜΕΤΙΟΣΜήνυμα υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης της «Περιφερειακής Αναγένησης», Χρήστου Μέτιου:

«Με αίσθημα ευθύνης και συνέπεια δώσαμε τη μάχη για τις περιφερειακές εκλογές.

Παρά τα στημένα δημοσιεύματα κάποιων μέσων που εμφάνιζαν τον κ. Γιαννακίδη με “αέρα νίκης” να προηγείται, ήρθε το πραγματικό αποτέλεσμα που τον άφησε πίσω επτά ποσοστιαίες μονάδες στην περιφέρεια, οκτώ στη Ροδόπη.

Δόθηκε η απάντηση σε εκείνους που εδώ και πάρα πολλά χρόνια ο κόσμος τους εμπιστεύθηκε και τους έδωσε τη δυνατότητα να διοικήσουν, χωρίς όμως να καταφέρουν ουσιαστικό αποτέλεσμα για τον τόπο.

Παρά τον πακτωλό χρημάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν αξιοποίησαν την ευκαιρία να κάνουν έργα υποδομής, να δημιουργήσουν βιώσιμη ανάπτυξη, και τώρα τα προβλήματα στην περιοχή μας είναι εντονότερα σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα.

Μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης Κυριακής, επιστρέφουν σε πρακτικές του παρελθόντος και προσπαθούν να καπηλευτούν καίρια θέματα, όπως αυτό των χρυσωρυχείων. Επιχειρούν να διαστρεβλώσουν την καθαρή θέση της Περιφερειακής Αναγέννησης, που ξεκάθαρα έχει ταχθεί κατά των χρυσωρυχείων.

Για άλλη μία φορά το ενδεχόμενο να χαθεί η εξουσία, φοβίζει τους επαγγελματίες πολιτικούς. Πως είναι δυνατόν όταν σε “εύκολες” εποχές δεν κατάφεραν να έχουν αποτέλεσμα, τώρα σε δύσκολους καιρούς να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα και να δώσουν προοπτική στον τόπο;

Τα μεγάλα θέματα, τα προβλήματα αλλά και η προοπτική ανάπτυξης, είναι πάντα εδώ. Είναι καιρός για αλλαγή, δράση και θετικό, βιώσιμο αποτέλεσμα.

Οι συκοφαντίες και τα ψεύδη δεν μπορούν να ανακόψουν τη δυναμική πορεία της Περιφερειακής Αναγέννησης. Αποδείχτηκε την πρώτη Κυριακή των εκλογών και θα επιβεβαιωθεί στις 25 Μαΐου».