– Πανηγυρικό εσωτερικό τουρνουά τους συλλόγου για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του.

Με τη διεξαγωγή του 1ου Εσωτερικού Τουρνουά του, γιόρτασε τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ίδρυσή του, ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΚΑΔΗΜΙΑ».

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και σε άριστο κλίμα, με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων, στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής όπου και γίνονται οι προπονήσεις του συλλόγου.

Η προπόνηση επίδειξης Α΄ και Β΄ Δημοτικού περιλάμβανε παιχνίδια τεχνικής 1Χ1, παιχνίδι μικρών ομάδων 3Χ3 «πετώ-πιάνω», και παιχνίδι 2Χ2. Στη διεξαγωγή των παιχνιδιών και των αγώνων σημαντική ήταν η υποστήριξη και η βοήθεια των γονέων. Το mini volley των τάξεων Γ΄ – Δ΄ και Ε΄ & ΣΤ΄ Δημοτικού, περιλάμβανε παιχνίδι 3Χ3 με όλους τους κανονισμούς του αθλήματος σύμφωνα με την ηλικία. Το τμήμα Γυμνασίου Λυκείου χωρίστηκε σε ομάδες, οι αγώνες των οποίων ενθουσίασαν τους πάντες.

Οι κερκίδες του γυμναστηρίου γέμισαν από γονείς που ενίσχυσαν με ενθουσιασμό τις προσπάθειες των παιδιών, η παρουσία των οποίων άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Το Δ.Σ. της «ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ» σύσσωμο παρακολούθησε τους αγώνες, και φρόντισε για την άρτια διεξαγωγή τους. Επίσης, Μικροί και μεγάλοι βοήθησαν τη γραμματεία και τη διαιτησία, αποδεικνύοντας την ομαδικότητα και τη συνεργασία που διαπνέουν τον σύλλογο.

Ο σύλλογος εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και ειδικότερα προς το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κομοτηνής, για την παροχή της υγειονομικής κάλυψης των αγώνων, καθώς και προς τους χορηγούς του τουρνουά:

– «ΛΑΓΑΚΗΣ Α.Ε.» για την ευγενική χορηγία νερών και χυμών στους αθλητές.

– Ζαχαροπλαστείο «PRIMAVERA» για την ευγενική χορηγία της τούρτας της ομάδας.

– Αρτοποιείο «ΑΡΤΟΜΕΛΟ».

– Αρτοζαχαροπλαστείο «ΜΑΝΤΕΝΙΔΗΣ».

– Αρτοζαχαροπλαστείο «ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» για την ευγενική χορηγία των σάντουιτς στους αθλητές.