Τους πρωταθλητές Ελλάδας στο beach volley, Δημήτρη Νιώπα και Θοδωρή Παπαδημητρίου, νίκησαν στον τελικό του Olympiada Open ο Ραφαήλ Μπανιώτης από την Κομοτηνή και ο Γιώργος Τερζόγλου από την Ξάνθη. Ο αγώνας έγινε στο κατάμεστο γήπεδο, στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, και το δίδυμο από τη Θράκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Οι Μπανιώτης – Τερζόγλου βρίσκονται και στην πρώτη θέση της πανελλήνιας βαθμολογίας και ετοιμάζονται πλέον για τα τελικά στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης.

Ο αγώνας έληξε 2-0 (21-19, 22-20) σετ υπέρ της ομάδας από τη Θράκη. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στον άσσο του Ραφαήλ Μπανιώτη, αθλητή της ΑΕ Κομοτηνής, που διαμόρφωσε το 22-20 στο δεύτερο σετ, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

«Η φετινή μας χρονιά είναι εκπληκτική. Κατακτήσαμε το Masters στη Σκύρο, φτάσαμε ως τον τελικό στην Ολυμπία και στο Αντίρριο, ενώ κατακτήσαμε τα open στην Καστοριά και εδώ τώρα στην Ολυμπιάδα. Ευχόμαστε να τα πάμε εξίσου καλά και στα τελικά στον Άγιο Νικόλαο», δήλωσαν οι Ραφαήλ Μπανιώτης και Γιώργος Τερζόγλου. «Μπράβο στα παιδιά, έπαιξαν καλύτερα και δίκαια νίκησαν. Ο ενθουσιασμός σήμερα νίκησε την εμπειρία», τόνισαν οι Δημήτρης Νιώπας και Θοδωρής Παπαδημητρίου.

Πηγή: volleynews.gr

Επιμέλεια: inkomotini.news