Για παιδιά των τριών πρώτων τάξεων του δημοτικού

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εορτών, η Δημοτική βιβλιοθήκη Κομοτηνής διοργανώνει τις Παρασκευές 15 και 22 Δεκεμβρίου διάφορες γιορτινές δραστηριότητες και χειροτεχνίες για τα παιδιά.

Οι υπεύθυνοι της βιβλιοθήκης προσκαλούν όλα τα παιδιά των τριών πρώτων τάξεων του δημοτικού (α’, β’, γ’) να επισκεφτούν τον χώρο της βιβλιοθήκης από τις 5 το απόγευμα ως τις 8 το βράδυ. Τις χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες και τις χειροτεχνίες θα κατευθύνει η εκπαιδευτικός κα. Ελένη Πράπα.

Οι δραστηριότητες που θα διεξαχθούν στον χώρο της βιβλιοθήκης θα έχουν θέμα σχετικό με τα Χριστούγεννα και το βιβλίο, καθώς αποσκοπούν στην εξοικείωση των παιδιών με το χώρο του βιβλίου, την φιλαναγνωσία και την ψυχαγωγία τους σε πολύ ευχάριστο γιορτινό κλίμα που διαθέτει ο χώρο της Δημοτικής βιβλιοθήκης.

Τα παιδιά δεν χρειάζεται να προσκομίσουν τίποτα, παρά μόνο για όσα επιθυμούν να παρευρεθούν θα πρέπει οι γονείς έως την Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου από τις 07:30 έως τις 14:30, να τηλεφωνήσουν στη Δημοτική βιβλιοθήκη για να δηλώσουν τα στοιχεία τους. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25310 22589.