20140709_114618[1]Στην Κομοτηνή συνελήφθη χθες  το μεσημέρι  ένας από τους δράστες της ανθρωποκτονίας του 49χρονου φύλακα, που έλαβε χώρα τις νυχτερινές ώρες της 8ης Ιουλίου, έξω από επιχείρηση οικοδομικών υλικών σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης.

Πρόκειται για 24χρονο ημεδαπό, ο οποίος ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στην ανθρωποκτονία, στο πλαίσιο της συστηματικής έρευνας των αστυνομικών, που οδήγησε στη σύλληψη του, με Ένταλμα Σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του από την Ανακρίτρια Ροδόπης.

Πιο αναλυτικά, προέκυψε ότι ο 24χρονος, μαζί με άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό συνεργών του, προσέγγισαν τον 49χρονο, ο οποίος βρισκόταν εντός του οχήματός του, έξω από την παραπάνω επιχείρηση, όπου εργαζόταν ως νυχτοφύλακας και αφού του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα, του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με σχοινί.

Ακολούθως, εισήλθαν στην επιχείρηση, από όπου αφαίρεσαν δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, πλήθος οικοδομικών υλικών και εργαλείων, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.