Αν και διανύουμε τη θεωρητικά ψυχρότερη περίοδο του έτους – βρισκόμαστε με άλλα λόγια στην καρδιά του χειμώνα – εντούτοις … άλλαι αι βουλαί του καιρού!

Η θερμοκρασία την εβδομάδα από την παραμονή των Θεοφανείων και μετά θα φτάσει και τους 16 βαθμούς με κύριο χαρακτηριστικό την ηλιοφάνεια, με συνέπεια άλλοι να κάνουν λόγο για … “χειμώνα από τα lidl”, και άλλοι για “χειμωνοκαλόκαιρο”. 

Ωστόσο, στον χαώδη κόσμο του διαδικτύου, υπάρχουν και κάποιοι που προβλέπουν “επέλαση του χιονιά”, οτι “θα θαφτεί η Ελλάδα στο χιόνι” και άλλα τινά…

Εμείς όμως εμπιστευόμαστε την πρόγνωση του καιρού των Καιρικών Νέων Θράκης, που μας προϊδεάζουν πάντα έγκυρα για τα μετεωρολογικά δεδομένα.

Εν προκειμένω, αναφέρουν:

ΧΕΙΜΩΝΟΚΑΛΟΚΑΙΡΟ“Επειδή τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν ψευδείς και ανυπόστατες ειδήσεις περί χιονιάδων, κρύου και λοιπών φαντασιώσεων ορισμένων, εφιστούμε την προσοχή σας και σας ενημερώνουμε υπεύθυνα ότι για τη Θράκη, όχι μόνο κρύο δεν προβλέπεται για τις προσεχείς επτά ημέρες, αλλά έρχονται “καμήλες” με σταδιακή σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας από την Παρασκευή και μετά. Απαραίτητα αξεσουάρ επόμενης εβδομάδας, γυαλί ηλίου και φραπεδάκι ή φρέντο κατά προτίμηση!

Υ.Γ.: Φέτος για πρώτη φορά στον Καθαγιασμό των υδάτων, την ημέρα των Φώτων, προβλέπεται “τρελή” συμμετοχή από χειμερινούς και μη κολυμβητές, γι’ αυτό σπεύσατε να κλείσετε θέση από νωρίς!”.