Τα φετινά «Χριστούγεννα στο Μαγικό Δάσος» του Εμπορικού Κέντρου Κομοτηνής Kosmopolis, κέρδισαν το στοίχημα.

Για μια ακόμη χρονιά οι Κομοτηναίοι αγκάλιασαν την πρωτοβουλία της διοίκησης του Kosmopolis να πραγματοποιήσει σειρά δωρεάν Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και δράσεων αφιερωμένες στα παιδιά.

Από τις 17 ως και τις 31 Δεκεμβρίου 2017, δεκαέξι εκδηλώσεις-δραστηριότητες, προσέλκυσαν χιλιάδες επισκέπτες οι οποίοι παρακολούθησαν συναυλίες, κουκλοθέατρο, καθώς και δρώμενα με τον Αϊ Βασίλη και τα ξωτικά, με μάγους και ξυλοπόδαρους.

Παράλληλα, με ενθουσιασμό ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του φιλανθρωπικού bazaar που οργανώθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας, αλλά και της κοινωνικής δράσης «Δώρα αγάπης από παιδιά για παιδιά», που έλαβε χώρα σε σύμπραξη με το μειονοτικό γυμνάσιο-λύκειο Κομοτηνής.

Όπως αναμενόταν, δε, μεγάλη επιτυχία σημείωσαν τα εργαστήρια που περιλάμβανε το πρόγραμμα, με εκείνο της τεχνολογίας-ρομποτικής υπό τον τίτλο «Robotexnia» να κερδίζει τις εντυπώσεις αλλά και να αποσπά το … αίτημα των 1.500 μικρών «εφευρετών» που έλαβαν μέρος, περί πραγματοποίησής του εκ νέου!

Τούτων δοθέντων, τα «Χριστούγεννα στο Μαγικό Δάσος» του Kosmopolis Κομοτηνής, αποτέλεσε μια αξιέπαινη ενέργεια που έδωσε τη δυνατότητα στο κοινό της Κομοτηνής, και δη στους λιλιπούτειους φίλους του, να απολαύσουν άνευ αντιτίμου ποικίλες δράσεις διασκέδασης και δημιουργικής ψυχαγωγίας, με ανάδειξη συνάμα του εθελοντικού πνεύματος και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Και του χρόνου με υγεία λοιπόν!