Όσοι μπορούμε πάμε Ξάνθη να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας της πόλης μας.

Δημοκρίτειο Κομοτηνής (κοουτσάρει ο Ζαχαρίας Πασχαλίδης): Κούπης, Τζουμάνης, Γκουντούλας, Ντόι, Σακκός, Ρήγαλος, Βαρδάκας, Πατσιαβάς, Ξανθόπουλος, Βελκόπουλος, Απαζίδης, Λαγόπουλος.

Το ερχόμενο Σάββατο 4/3, στην Ξάνθη, όπου η τοπική Ασπίδα υποδέχεται το Δημοκρίτειο Κομοτηνής, θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή του 5ου ομίλου της Β΄ εθνικής χάντμπολ.

Είναι η προτελευταία (11η), αγωνιστική της περιόδου, και το Δημοκρίτειο θα βρεθεί αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλητή εάν νικήσει με διαφορά άνω των τριών τερμάτων, καθώς στον αγώνα της Κομοτηνής είχε χάσει τη νίκη μέσα από το χέρια του με σκορ 22-25. Η Ασπίδα θα εξασφαλίσει την πρωτιά εάν νικήσει με οποιοδήποτε σκορ ή αν ηττηθεί με διαφορά μικρότερη των τριών τερμάτων. Στην περίπτωση, δε, που το Δημοκρίτειο επικρατήσει με διαφορά τριών γκολ, οι ομάδες θα ισοβαθμίσουν μεν, ωστόσο η ομάδα της Κομοτηνής θα έχει προβάδισμα λόγω καλύτερου γενικού συντελεστή τερμάτων που θα πρέπει να διατηρήσει και μετά την ολοκλήρωση και της τελευταίας αγωνιστικής.

Την τελευταία, 12η αγωνιστική (12/3), το Δημοκρίτειο  θα υποδεχθεί την ομάδα του Πανσερραϊκού, ενώ η Ασπίδα θα φιλοξενηθεί από την ΟΛ.Α. Δράμας.

Οι πρωταθλητές των έξι ομίλων της κατηγορίας θα παίξουν αγώνες μπαράζ για τη διεκδίκηση των τεσσάρων εισιτηρίων που οδηγούν στην Α2 κατηγορία.

Η βαθμολογία όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής

  1. Ασπίδα 18 β. (9 νίκες – 1 ήττα / γκολ: 275-221).
  2. Δημοκρίτειο 16 β. (8 νίκες – 2 ήττες / γκολ: 299-232).
  3. Πανσερραϊκός 6 β.
  4. ΟΛ.Α. Δράμας 0 β.

Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές:

11η αγωνιστική (4/3)

Πανσερραϊκός – ΟΛ.Α. Δράμας

Ασπίδα Ξάνθης – Δημοκρίτειο Κομοτηνής

12η αγωνιστική (12/3)

Δημοκρίτειο – Πανσερραϊκός

ΟΛ.Α. Δράμας – Ασπίδα Ξάνθης