Συνάντηση της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου και νυν προέδρου του “Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής”, κ. Ρόδης Κράτσα, με γυναίκες της Κομοτηνής, εργαζόμενες, εκπροσώπους κοινωνικών φορέων, και που δραστηριοποιούνται στον χώρο της πολιτικής, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής, κ. Φελίνας Καζάκου, στο περιθώριο της εκδήλωσης της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών που φιλοξενήθηκε στην Κομοτηνή με θέμα τις αναπτυξιακές δυνατότητες της Θράκης.

Οι γυναίκες συζήτησαν με την κ. Κράτσα για σοβαρά ζητήματα της περιοχής αλλά και της καθημερινότητάς τους στους εργασιακούς τους χώρους, στην οικογένεια και στην πολιτική.

Η συνάντηση οργανώθηκε ενόψει της πρόθεσης της κ. Κράτσα να στηρίξει πρωτοβουλίες φορέων στην περιοχή μέσω των δράσεων που αναπτύσσει το “Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής”.

“Το μήνυμα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από αυτό: οι γυναίκες μπροστά, δυναμικά, σε κάθε αγώνα για το καλό του τόπου μας”, τόνισε η κ. Καζάκου.