Σε σύσκεψη με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, στην Κομοτηνή, προήδρευσε ο Γραμματέας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Λευτέρης Αυγενάκης κατά την επίσκεψή του στη Ροδόπη ως επικεφαλής κλιμακίου του Τομέας Αγροτικού, και μετά τη συνάντηση με αγρότες στην περιοχή του Ιάσμου.

Ο κ. Αυγενάκης υπενθύμισε οτι “ο ΣΥΡΙΖΑ κατέλαβε την εξουσία ψευδόμενος και συγκυβερνά με τους ΑΝΕΛ καταρρακώνοντας ολοένα και περισσότερο την οικονομία και τον ελληνικό λαό”, και διαμήνυσε οτι “η Νέα Δημοκρατία θα γίνει κυβέρνηση και θα γίνει καλή κυβέρνηση, μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας και της ειλικρίνειας”.

Ο Γραμματέας της ΝΔ αντάλλαξε απόψεις με τα τοπικά θεσμικά στελέχη της παράταξης, και διαβεβαίωσε πως η Ροδόπη εκ των πραγμάτων αποτελεί τόπο που ως κυβέρνηση η ΝΔ, όχι μόνο θα στρέψει το βλέμμα, αλλά θα τον θέσει “στο επίκεντρο του στρατηγικού σχεδιασμού της για την έξοδο από την κρίση και τη χάραξη ενός εμπεριστατωμένου οδικού χάρτη προς τον δρόμο της μετρήσιμης ανάπτυξης για όλους τους Έλληνες”.  

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ