– Η σύγχρονη γυναίκα μέσα από τον φωτογραφικό φακό.

Ποια είναι η γυναίκα του σήμερα; Ποια είναι η εργαζόμενη, η άνεργη, η γυναίκα της υπαίθρου, η εμπόρισσα, η γυναίκα του γραφείου, των επιστημών και της τέχνης; Ποια είναι η μαθήτρια, η φοιτήτρια, η μάνα, η μετανάστρια, η πρόσφυγας, η ηλικιωμένη;

Έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες; Έχεις κοινωνικές ανησυχίες; Έχεις, ακόμα καλύτερα, και τα δύο; Αν ναι, τότε πάρε μέρος στην Έκθεση φωτογραφίας της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) για την επέτειο των 40 χρόνων της!

ΦΩΤΟ ΓΥΝΑΙΚΑΠληροφορίες / Όροι συμμετοχής

Η πρόσκληση για την έκθεση απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες ηλικίας άνω των 15 ετών. Το κάθε φυσικό πρόσωπο ή ομάδα προσώπων μπορεί να συμμετάσχει με μία έως και τρεις φωτογραφίες. Όλες οι συμμετοχές / φωτογραφίες θα πρέπει να σταλούν σε ψηφιακή μορφή στο oge40xronia@gmail.com με την ένδειξη «Για έκθεση φωτογραφίας ΟΓΕ», το αργότερο έως τις 30 Ιουνίου 2016. Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι ευκρινής και σε καλή ανάλυση. Στο e-mail θα πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνονται και τα στοιχεία του συμμετέχοντα / των συμμετεχόντων (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας). Προαιρετικά μπορεί να σταλεί και σύντομο κείμενο – σχολιασμός της κάθε φωτογραφίας (έως 100 λέξεις). Όλες οι συμμετοχές που πληρούν τους όρους και ανταποκρίνονται στο πνεύμα της έκθεσης, θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΓΕ (www.oge.gr), σε ειδική στήλη με τίτλο «Έκθεση φωτογραφίας για τα 40 χρόνια της ΟΓΕ». Επιλεγμένες φωτογραφίες θα τυπωθούν και θα εκτεθούν σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στο πλαίσιο κεντρικής εκδήλωσης της ΟΓΕ στην Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ΟΓΕ στο τηλέφωνο 210-3629460 και στο oge40xronia@gmail.com.