Να καταψηφίσουν απόψε στη Βουλή το Ασφαλιστικό-Φορολογικό Νομοσχέδιο, καλούν τους Βουλευτές Ροδόπης με κοινό Ψήφισμά τους, τοπικοί Φορείς.

«Καλούμε τους Βουλευτές του Ν. Ροδόπης να αναλάβουν τις ευθύνες τους, και με συνείδηση απέναντι στους πολίτες που τους εξέλεξαν, να καταψηφίσουν το Νομοσχέδιο – λαιμητόμο για τον Λαό και την Χώρα!», αναφέρεται στο κείμενο του Ψηφίσματος, στο οποίο τελικώς δεν συμπεριλήφθηκε – αν και προτάθηκε – η αξίωση παραίτησής τους στην περίπτωση που το υπερψηφίσουν, παρ’ ότι είναι κοινή η άποψη των Φορέων, οτι έτσι «θα καταδικάσουν σε οικονομική εξόντωση τον λαό και δεν μπορούν να συνεχίζουν να τον εκπροσωπούν».

Αναλυτικά το Ψήφισμα:

ΨΗΦΙΣΜΑ
ΦΟΡΕΩΝ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ

Αντί για την «Ανάσταση του Λαού», κατάθεσαν άρον-άρον το Ασφαλιστικό – Φορολογικό νομοσχέδιο, βάζοντας ταφόπλακα στο μέλλον του Ελληνικού Λαού.

Το νομοσχέδιο-λαιμητόμος θίγει τους πάντες:

– τους σημερινούς ασφαλισμένους,

– αυτούς που τώρα ετοιμάζονται να βγουν στη σύνταξη,

– όλους τους σημερινούς συνταξιούχους,

– καθώς και όλους τους εργαζόμενους, είτε μισθωτούς, είτε αυτοαπασχολούμενους.

Τσακίζει ιδιαίτερα τη νέα γενιά, η οποία εξαιτίας των ελαστικών μορφών απασχόλησης και των δραματικά μειωμένων αποδοχών, είναι αμφίβολο αν και πότε θα πάρει σύνταξη.

Διαγράφει τα δικαιώματα των πολιτών και την αντίστοιχη υποχρέωση της Πολιτείας, που δημιουργήθηκαν από τις καταβληθείσες εκ μέρους των ασφαλισμένων εισφορές στον έως τώρα εργασιακό τους βίο.

Οι νέες ρυθμίσεις δεν καθιστούν το Ασφαλιστικό βιώσιμο, καθώς οδηγώντας σε οικονομική ασφυξία τους αγρότες, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, θα καταστραφούν και οι τελευταίες ελπίδες για παραγωγική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη της Χώρας.

Τέλος, με το φορολογικό, ισοπεδώνεται ότι έχει μείνει όρθιο: Αύξηση άμεσων και έμμεσων φόρων για όλους ανεξαιρέτως! Είναι πλέον γεγονός ότι το 95% των δανείων που φορτώθηκαν στις πλάτες του Ελληνικού Λαού, πήγαν για να σώσουν τις Ευρωπαϊκές Τράπεζες, δηλαδή των ισχυρών κεφαλαιοκρατών!

Κανείς δεν μπορεί πλέον να παριστάνει τον ανήξερο ή να αποποιείται των ευθυνών του απέναντι στη Χώρα και τον Λαό της!

Δεν δεχόμαστε την οριστική φτωχοποίηση και εξαθλίωση ενός ολόκληρου Λαού με σκοπό όχι την σωτηρία της Ελλάδας, αλλά για να μπορέσουν να ξεπουλήσουν ότι έχει απομείνει στη Χώρα μας!

Μετά από όλα αυτά :

Καλούμε τους Βουλευτές του Ν. Ροδόπης να αναλάβουν τις ευθύνες τους και με συνείδηση απέναντι στους πολίτες που τους εξέλεξαν, να καταψηφίσουν το Νομοσχέδιο – λαιμητόμο για τον Λαό και την Χώρα!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

Ο ΛΑΟΣ ΟΡΘΩΝΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ:

ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

 

ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ

 

ΑΔΕΔΥ Ροδόπης

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής

ΤΕΕ Θράκης

Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης

Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείου Θράκης

Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών, Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης

Εμπορικός Σύλλογος Ροδόπης

Σύλλογος Λογιστών Ροδόπης

Ιατρικός Σύλλογος Ροδόπης

Οδοντιατρικός Σύλλογος Ροδόπης

Φαρμακευτικός Σύλλογος Ροδόπης