Απογευματινή προπόνηση προέβλεπε το πρόγραμμα για τους παίκτες του Πανθρακικού την επόμενη ημέρα της φιλικής νίκης τους επί του Ηρακλή.

Όσοι από αυτούς αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο ματς, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ όσοι έπαιξαν ως αλλαγή για λίγο χρόνο και όσοι δεν συμμετείχαν στο παιχνίδι, προπονήθηκαν με ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και σε τελειώματα, ενώ στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης έπαιξαν παιχνίδια σε μικρό χώρο με τερματοφύλακες.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν ο Ίγκορ, του οποίου η κατάσταση θα εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες, για προληπτικούς λόγους ο Μπουγαΐδης, που στο φιλικό με τον Ηρακλή χτύπησε στο κεφάλι, ο Βάλτερ, ο οποίος αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο στο παιχνίδι με τον Γηραιό αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς και ο τραυματίας Γαβριηλίδης.

Παράλληλα, το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Χρήστου και Χελιδώνης, με τον πρώτο να ανεβάζει ρυθμούς, ενώ αντίθετα, κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ξεκίνησε να προπονείται και πάλι ο Παπαχρήστος, ο οποίος πλέον ξεπέρασε το πρόβλημα το οποίο τον ταλαιπώρησε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας.

Σήμερα Παρασκευή 7/8 οι πράσινοι έχουν επίσης απογευματινή προπόνηση, ενώ αύριο Σάββατο στις 7 μ.μ., στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας τους, εκτός έδρας, θα αντιμετωπίσουν ξανά την Καβάλα την οποία νίκησαν με 4-0 και στις 26/7.