Έναν ακόμη φιλικό αγώνα, στο γήπεδο της Παραδημής, με την ομάδα των δασκάλων της Ξάνθης αυτή τη φορά, έδωσαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚομοτηνής, στο πλαίσιο των φιλικών σχέσεων που υπάρχουν ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν με τον Ιωσηφίδη ο οποίος τροφοδοτήθηκε με ωραία μπαλιά του Γιαννακίδη από το κέντρο του γηπέδου, και αφού πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια, και οι κιτρινόμαυροι έχασαν ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά και οι φιλοξενούμενοι απείλησαν αρκετές φορές από στημένες φάσεις, όμως «έπεσαν» στον για μια ακόμη φορά πολύ καλό πορτιέρο των Κομοτηναίων, Τσομπανγιοβάνη.

Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες παρουσίασαν την ίδια εικόνα, με τους γηπεδούχους να είναι πιο εύστοχοι, πετυχαίνοντας δυο ακόμη γκολ, με τους Ιωσηφίδη και Μαχαιρίδη από αντεπιθέσεις.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση  της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με εύστοχο κτύπημα πέναλτι.

Με το σκορ λοιπόν 3-1, η λήξη του πολύ καλού παιχνιδιού βρήκε τους παίκτες αγκαλιασμένους έχοντας πραγματικά ευχαριστηθεί το ματς.

Η ΑΕΚομοτηνής ξεκίνησε με τους Τσομπανγιοβάνη, Ματζίρη, Μαζαράκη, Καζάκη, Δεμερτζή, Πιπερίδη, Χατζόπουλο, Γεωργιάδη, Ιωσηφίδη, Γιαννακίδη, Μηλιατζόπουλο Π., στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε με τους Τσομπανγιοβάνη, Ράπτη, Χαλήτ, Κασαπλή, Καρβουνιάρη, Χατζόπουλο, Ιωσηφίδη, Μηλιατζόπουλο Γ., Γεωργιάδη, Μαχαιρίδη, Μηλιατζόπουλο Π., ενώ έπαιξαν ακόμη, οι Τσολακίδης, Κακλαρίδης και Ζαφειρίου.