Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, επικαλούμενος τη σύσσωμη υποστήριξή του από τους τέσσερις συναδέλφους του της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, καθώς και την εικοσαετή εμπειρία του στην τοπική αυτοδιοίκηση, και ομνύοντας στην παρακαταθήκη του «φίλου, συνεργάτη και συναγωνιστή», Γιώργου Παυλίδη, απευθύνει κάλεσμα ενότητας στους υπόλοιπους 35 εκλέκτορες της «Περιφερειακής Αναγέννησης», καταθέτοντας ως όραμά του, «την εξέλιξη της Περιφέρειας ΑΜ-Θ «σε έναν τόπο όπου οι νέοι άνθρωποι θα θέλουν να μείνουν, να δημιουργήσουν τις οικογένειες τους, να χτίσουν το μέλλον τους και να ζήσουν με αξιοπρέπεια».

βρείτε μας και στο facebook

Ενόψει της ενδοπαραταξιακής διαδικασίας της “Περιφερειακής Αναγέννησης” για την αναπλήρωση του εκλιπόντος Γιώργου Παυλίδη, και πλαισιωμένος από τους Περιφερειακούς Συμβούλους Δράμας Χρήστο Γεωργιτσόπουλο, Κώστα Κινατζίδη, Γεωργία Χειράκη και Χρήστο Λιθηρόπουλου, ο κ. Πατακάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με την ακόλουθη δήλωση:

«Με αίσθημα ευθύνης και την υποστήριξη του συνόλου των Περιφερειακών Συμβούλων της Δράμας, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το κενό που άφησε ο αείμνηστος φίλος, συνεργάτης και συναγωνιστής, ο Περιφερειάρχης μας, Γιώργος Παυλίδης, είναι μεγάλο.

Με οδηγό το έργο του, καλούμαστε να συνεχίσουμε ενωμένοι, με ήθος και δημιουργικότητα, την προσπάθεια να καταστήσουμε την Περιφέρεια ΑΜ-Θ πρωταγωνίστρια.

Με την υποψηφιότητά μου θέλω να ενώσω την «Περιφερειακή Αναγέννηση» στο κοινό όραμα.

Πιστεύω στην άσκηση της διοίκησης με ανοιχτές πόρτες.

Πιστεύω και υπηρετώ τη διοίκηση που ακούει και συνομιλεί με την κοινωνία.

Η εμπειρία που απέκτησα από την εικοσαετή και πλέον πορεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, οι αρχές και η αποτελεσματικότητά μου, συναινούν στο ότι μπορώ να ανταποκριθώ με αξιώσεις σε αυτή τη θέση ευθύνης.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να συνεχίσουμε το ξεχωριστό έργο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με πίστη στις δυνατότητες του ακριτικού μας τόπου.

Το όραμά μου για την Περιφέρειά μας είναι να εξελιχθεί σε έναν τόπο όπου οι νέοι άνθρωποι θα θέλουν να μείνουν, να δημιουργήσουν τις οικογένειες τους, να χτίσουν το μέλλον τους και να ζήσουν με αξιοπρέπεια.

Σας απευθύνω κάλεσμα συστράτευσης, γιατί η επιτυχημένη πορεία της Περιφέρειας ΑΜ-Θ είναι ευθύνη όλων μας».