ΦΕΛΙΝΑ

Το ρεπορτάζ και η αλληλουχία των γεγονότων των τελευταίων μηνών, σε αυτό συνηγορούν.

Εν αρχή, η κ. Καζάκου επελέγη από τη ΝΔ να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου της παράταξης στις δημοτικές εκλογές, όπου παρά την ήττα από τον πρώτο γύρο, θεωρήθηκε από το κόμμα ότι η παρουσία της ενέγραψε πολιτική υποθήκη.

Εν συνεχεία, και με την υποστήριξη του προέδρου της νομαρχιακής επιτροπής της ΝΔ κ. Ντίνου Μορφακίδη, υπήρξε σειρά επαφών με τον υπουργό επικρατείας κ. Δημήτρη Σταμάτη, οι οποίες εσχάτως οδήγησαν σε «φορμάρισμα» της προοπτικής της συμμετοχής της στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο.

Εξ ου και το δημοσίευμα που ακολούθησε στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το οποίο “η Φελίνα Καζάκου βρίσκεται υπό την παρακολούθηση της Ν.Δ. για την επόμενη ημέρα, εξάλλου διατηρεί άριστες σχέσεις με υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος, δεν αποτελεί υπερβολή λοιπόν να θεωρήσουμε ότι στελέχη όπως η Φελίνα Καζάκου αποτελούν τη μαγιά, το μέλλον της κεντροδεξιάς στην περιοχή”.

Κατόπιν, ήρθε μια συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής Ροδόπης της παράταξης της ΝΔ, όπου ανάμεσα στα θέματα της οικονομικής εξόρμησης μέσω…κουμπαράδων, των…δεντροφυτεύσεων παραλιακών περιοχών, και της εκπαίδευσης στελεχών, “φυτεύτηκε” και ο προγραμματισμός “στοχευμένης” εκδήλωσης με θέμα “Πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα του Αύριο”

Τελευταίο (προς το παρόν) οιωνό περί του επόμενου πολιτικού βήματος της κ. Καζάκου, συνιστά η πριμοδότησή της στις πρόσφατες εκλογές στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων ΑΜ-Θ, όπου με 61 ψήφους ισοψήφισε στην πρώτη θέση των δημοτικών συμβούλων που εξελέγησαν για το Δ.Σ.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, και πέρα από τον δεδομένο υποψήφιο, πρώην υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη, στο γαλάζιο βουλευτικό ψηφοδέλτιο αναμένεται να περιληφθεί ακόμη η ιατρός κ. Βούλα Ελευθεριάδου. Τούτων δοθέντων, ο κ. Μορφακίδης τελεί σε αναζήτηση των δύο μειονοτικών υποψηφίων, έχοντας ήδη συζητήσει με τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης της κ. Καζάκου και αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής, κ. Αμέτ Ερτζάν, καθώς και με άλλους πολιτευτές από τον χώρο της μειονότητας.