Το πιο άρτιο πανελλαδικά Seatrack, αυτό δηλαδή της παραλίας “Ιουλίας” Φαναρίου Κομοτηνής σύμφωνα με το Σωματείο ΑμεΑ Ροδόπης, καινοτομεί και πρωτοπορεί έτι περισσότερο.

Συγκεκριμένα, με μια επιπλέον τεχνική παρέμβαση, σε συνεργασία του Σωματείου με τον Δήμο Κομοτηνής, παρέχει στους χρήστες του τη μοναδική δυνατότητα να καταδυθούν στη θάλασσα απολαμβάνοντας μια ξεχωριστή υποβρύχια εμπειρία στα χαρακτηρισμένα με “Γαλάζια Σημαία” νερά της περιοχής. 

Το γεγονός “αποκάλυψε” με ανάρτησή του στο facebook ο πρόεδρος του Σωματείου, Τρύφωνας Καρούντζος, ενόψει της προγραμματισμένης επίσημης παρουσίασης του Seatruck, δημοσιεύοντας και εντυπωσιακές φωτογραφίες του βυθού που τράβηξε ο φίλος του Σωματείου “Nick Choul“.

Χαρακτηριστικά, και με φανερή την ικανοποίησή του, ο κ. Καρούντζος, έγραψε:

“Ενόψει της παρουσίασης του Seatrack το Σάββατο 11/8 στις 11 το πρωί, να σας παρουσιάσουμε την έκπληξη που σας φυλάμε τόσο καιρό, την οποία αφού ευχαριστήσω τον φίλο Nick Choul για τις φωτογραφίες του βυθού στην Ιουλία στο Φανάρι, καλούμε τους συναδέλφους ΑμεΑ με τη μάσκα τους να περιπλανηθούν στη μαγευτική ομορφιά του βυθού της παραλίας μας, μόλις σε απόσταση τεσσάρων μέτρων από την ακτή”.