Τ. Κουίκ: «Σημαντική η εξαγγελία 700 προσλήψεων στον χώρο της υγείας της ΑΜ-Θ και του Αιγαίου»

KOYIK

– «Θεωρώ ότι σύντομα θα ικανοποιηθεί το δικαιολογημένο αίτημα του νοσοκομείου Διδυμοτείχου να αποκτήσει ξανά την αυτονομία του».

Σε δήλωσή του ο υφυπουργός επικρατείας κ. Τέρενς Κουίκ, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψή του στον Έβρο μαζί με τον υπουργό υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, τόνισε: «Η επίσκεψη στον νομό Έβρου του Υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, είναι δράση ενδιαφέροντος της κυβέρνησης, με αποφασιστικό εταίρο τους ΑΝΕΛ στα ζωτικά θέματα της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας. Είναι εξαιρετικά σημαντική η εξαγγελία του, ότι από τις προσλήψεις στον χώρο της υγείας που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, 700 μόνιμοι γιατροί και νοσηλευτές θα ενταχθούν στα νοσοκομεία της ΑΜ-Θ και σε νησιά του Αιγαίου».

Αναφορικά με τη συνάντηση που έγινε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, ο κ. Κουίκ υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Θεωρώ ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δοθεί λύση και στο δικαιολογημένο αίτημα να αποκτήσει ξανά την αυτονομία του το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Η συγκέντρωση εργαζομένων και απλών πολιτών στο Νοσοκομείο αυτής της ακριτικής πόλης, ήταν συγκλονιστική. Ταυτόχρονα και συγκινητική. Ο συνάδελφος Υπουργός ένιωσε όλη αυτήν την ανθρώπινη λαχτάρα των συγκεντρωμένων, να πιαστούν από κάπου, να μεταδώσουν ένα μήνυμα αυτονομίας, που δεν το άκουγαν τα αυτιά των μνημονιακών προκατόχων του. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω, ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μου μίλαγε συγκλονισμένος για όλο το ανθρώπινο πάθος που εισέπραττε  από τις τοποθετήσεις γιατρών, νοσηλευτών, διοικητικών, Δημάρχων, Προϊσταμένων Κέντρων Υγείας και Εκπροσώπων Φορέων. Χαίρομαι προσωπικά, που οι άμεσοι συνεργάτες του Υπουργού έκαναν αποδεκτή τη πρόταση μου να ανταποκριθούμε στην επιστολή για συνάντηση που μας είχαν αποστείλει από τον βόρειο Έβρο, με πρώτη την υπογραφή του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου».

Παράλληλα ο κ. Κουίκ πρόσθεσε: «Επίσης θεωρώ πολύ σημαντική και τη δέσμευση του Υπουργού Υγείας ότι την επόμενη εβδομάδα θα πληρωθούν στο σύνολο σχεδόν των Νοσοκομείων της χώρας, όλες οι χρωστούμενες εφημερίες του 2012, 2013 και 2014, με πρόνοια μέσα στο επόμενο δίμηνο να ρυθμιστούν και οι εφημερίες του πρώτου τριμήνου του 2015».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood