Η 18χρονη συνεργός του «μπούκαρε» στα σπίτια, αποσπώντας χρυσαφικά

Ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές από σπίτια στην Καβάλα, που διαπράχθηκαν στις 22 Αυγούστου και εχθές, Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

Το απόγευμα της Παρασκευής έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών μία 18χρονη και ένας… 10χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της ίδιας μέρας η 18χρονη, ενεργώντας από κοινού με τον 10χρονο, ο οποίος είχε το ρόλο τσιλιαδόρου, εισήλθε σε δύο οικίες και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα.

Μετά από σχετική καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο δράστες των κλοπών.

Από την αστυνομική έρευνα, που ακολούθησε, προέκυψε ότι στις 22 Αυγούστου η 18χρονη είχε εισέλθει σε ακόμη μία οικία στην Καβάλα και αφαίρεσε από το εσωτερικό της διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.