συΣυνελήφθησαν χθες  το απόγευμα, στην Κομοτηνή και την ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, καθώς και του Τμήματος  Ασφάλειας Ξάνθης, τρεις  ημεδαποί, ηλικίας 47, 35 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών.

Στην Κομοτηνή, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνέλαβαν τον 47χρονο, διότι κατείχε 13)φιαλίδια με υγρή μεθαδόνη, συνολικού βάρους 509 γραμμαρίων και νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 4 γραμμαρίων.

Στην Ξάνθη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 26χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή και το όχημά του 3 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 10,2 γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο σπίτι του, βρέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 400 Ευρώ.

Σε χωριό της Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 35χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατασχέθηκαν οι ποσότητες ναρκωτικών και το χρηματικό ποσό των 400 Ευρώ ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.