Με την εισδοχή στην Οργάνωση τριών νέων μελών, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση Μαρτίου του τμήματος ΑΧΕΠΑ Κομοτηνής “Ορφεύς” Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα, ως νέα μέλη ορκίστηκαν ο αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας Απόστολος Κυργιαλάνης, ο μηχανολόγος-μηχανικός Βασίλειος Καλεντερίδης, και ο ελεύθερος επαγγελματίας Εμμανουήλ Παπάζογλου.

Ο Αντικυβερνήτης ΑΧΕΠΑ Ελλάδος Στάθης Κεφαλίδης, αφού καλωσόρισε τα νέα μέλη, ενημέρωσε το τμήμα για τα πεπραγμένα του Mid-Winter Conference της Oργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, όπου το τμήμα της Κομοτηνής εκπροσώπησαν ο Στάθης Κεφαλίδης και ο πύραρχος Λεωνίδας Καραγκούνης.

Κατόπιν ο κ. Κεφαλίδης ενημέρωσε τα μέλη του τμήματος για τις προετοιμασίες του Ετήσιου Πανελλήνιου Τακτικού Συνεδρίου της ΑΧΕΠΑ που θα πραγματοποιηθεί στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου “Χίλια Χρώματα” της Ξάνθης στις 16 Ιουνίου.

Τέλος, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του τμήματος, Ιωάννης Τζαμπάζης και Χρήστος Βατίτσης αντιστοίχως, παρουσίασαν τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά το προσεχές διάστημα.