Περισσότερες από 24 ώρες έχουν περάσει από τα συγκεχυμένα δελτία Τύπου που απέστειλαν το γραφείο του αναπληρωτή γραμματέα της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη και η νομαρχιακή επιτροπή Ροδόπης του κόμματος, αναφορικά με την επίσκεψη του πρώτου στην Κομοτηνή, αύριο Σάββατο 19/3.

Όπως γράψαμε και χθες, στο δελτίο Τύπου που αρχικώς εστάλη από το γραφείο του κ. Αυγενάκη, ως χώρος διεξαγωγής σύσκεψης (στις 13:00) του τοπικού κομματικού οργάνου, αναφερόταν το «Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο», ενώ σε εκείνο που ακολούθησε εκ μέρους της ΝΟΔΕ, το «Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο».

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΝΟΔΕΠαρ’ ότι αμφότερες οι δύο πλευρές απ’ ότι μάθαμε, ενημερώθηκαν για τη «διχογνωμία» τους, εντούτοις καμία δεν έχει αποσαφηνίσει το που τελικώς θα λάβει χώρα η εν λόγω σύσκεψη, που σημειωτέον, υποτίθεται πως είναι ιδιαίτερης σημασίας, καθώς εντάσσεται στον προσυνεδριακό εσωκομματικό διάλογο της παράταξης, η οποία με το προσεχές (22-24/4) συνέδριό της, φιλοδοξεί να παρουσιάσει στον ελληνικό λαό το κυβερνητικό της πρόγραμμα με το οποίο και θα διεκδικήσει τη διακυβέρνηση της χώρας!

Και αν τα τοπικά στελέχη που θα συμμετάσχουν σε αυτή τη σύσκεψη, (λογικά) έχουν προσκληθεί αρμοδίως και γνωρίζουν τον χώρο που αυτή θα πραγματοποιηθεί, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους εκπροσώπους του Τύπου, οι οποίοι και καλούνται από τη ΝΟΔΕ σε συνέντευξη του κ. Αυγενάκη στις 12:30 στο «Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο»! Αντιπαρερχόμενοι το γεγονός ότι στο δελτίο Τύπου του κ. Αυγενάκη δεν γίνεται λόγος για συνέντευξη Τύπου, ας δεχτούμε ότι αυτή έχει προγραμματιστεί να γίνει. Το ερώτημα είναι, που;! Στο «Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο» όπου σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του γραφείου του κ. Αυγενάκη θα γίνει η σύσκεψη, ή σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΝΟΔΕ, στο «Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο»;

Τραγελαφικά πράγματα δηλαδή, σε σημείο που να διερωτάται κανείς αν πρόκειται για προχειρότητα ή αν συμβαίνει κάτι άλλο…

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο του κ. Αυγενάκη (αυτολεξεί):

«Στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης ο αν. Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου Λ. Αυγενάκης.

Στο πλαίσιο των προσυνεδριακών συσκέψεων των στελεχών της ΝΔ θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη επίσκεψη του αν. Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη στην Περιφέρεια  Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Συγκεκριμένα:

Στην Ξάνθη, την Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016, στις 18:00, θα συμμετέχει ως κεντρικός ομιλητής, στη Διευρυμένη Σύσκεψη της ΝΟΔΕ Ξάνθης στο ξενοδοχείο Elisso Xenia Hotel.

Στην Καβάλα, στις 20:00 το βράδυ της ίδιας μέρας θα παρευρεθεί, επίσης, ως κεντρικός ομιλητής, στη Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Καβάλας στο ξενοδοχείο Galaxy Hotel.

Στην Κομοτηνή, το Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016, στις 13:00 το μεσημέρι, θα συμμετέχει, ως κεντρικός ομιλητής, στη Διευρυμένη Σύσκεψη της ΝΟΔΕ Ροδόπης στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο.

Στην Αλεξανδρούπολη, στις 18:30 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα παρευρεθεί, ως κεντρικός ομιλητής, στη Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Έβρου στο ξενοδοχείο Εγνατία.

Στην Δράμα, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, στις 12:30 θα συμμετέχει, ως κεντρικός ομιλητής, στην Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Δράμας στην αίθουσα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (πρ. Νομαρχία).

Στις Σέρρες, στις 19:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα παρευρεθεί, ως κεντρικός ομιλητής, στη Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Σερρών στο ξενοδοχείο Ξενία».  

Το δελτίο Τύπου της ΝΟΔΕ Ροδόπης της ΝΔ (αυτολεξεί):

«Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 ο βουλευτής Ηρακλείου και αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην πόλη μας.

Το πρόγραμμα της επισκέψεως του έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Στις 12.30 συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.

Στις 13.00 στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τις διαδικασίες διενέργειας εσωκομματικών εκλογών και ομιλία για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΡΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΑΜΤΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΤΑΡΑΚΗΣ».