“Δώστε μας ασίστ να βάλουμε το καλύτερο τρίποντο της σεζόν για μια συμπολίτισσα μας”.

Με αυτό το σύνθημα-κάλεσμα προς το φίλαθλο κοινό, η ομάδα μπάσκετ της Α.Ε.Κομοτηνής και οι τρεις μεγάλοι υποστηρικτές της (Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής, Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης, Cafe Mikel), ενώνουν τις δυνάμεις τους και συγκεντρώνουν οικονομική ενίσχυση για νεαρή Κομοτηναία που θα υποβληθεί σε πολυδάπανη επέμβαση προσθετικού μέλους.

Ο “κουμπαράς αλληλεγγύης” της κιτρινόμαυρης ομάδας θα περιμένει την έμπρακτη ευαισθητοποίηση των φιλάθλων στην είσοδο του δημοτικού κλειστού γυμναστηρίου, κατά την αναμέτρηση Α.Ε.Κομοτηνής – ΧΑΝΘ την Κυριακή 18/3 και ώρα 6 μ.μ..

“Στόχος μας είναι η στήριξη της οικογένειας της κοπέλας προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό των χρημάτων της τάξης των 51.000 ευρώ, για ειδική εγχείρηση τοποθέτησης προσθετικού μέλους στο παιδί τους, καθώς ακρωτηριάστηκε το χέρι του”, αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Παράλληλα υπενθυμίζεται πως για τον σκοπό αυτό έχει ανοιχθεί ειδικός λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό: GR 7401723570005357090229561.

“Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε ώστε να γίνει η ζωή της συμπολίτισσάς μας καλύτερη”, συμπληρώνουν οι άνθρωποι του σωματείου, και υπογραμμίζουν: “Η ομάδα μας έχοντας πάντα υψηλό το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στην κοινωνία της Κομοτηνής, και θέλοντας να βοηθήσει την οικογένεια της κοπέλας, θα στηρίξει με κάθε τρόπο τον αγώνα της. Γιατί σε αυτόν τον αγώνα νικήτρια θα είναι η ανθρωπιά, και όλοι μαζί θα βάλουμε το πιο ωραίο τρίποντο της σεζόν”.

Ταυτόχρονα ευχαριστούν τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής Νίκο Λυκούδη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ποτοποιίας- Οινοποιίας Θράκης Βάιο Κουδουμάκη, και τον ιδιοκτήτη του Cafe Mikel Κομοτηνής Θανάση Σχώρη, “για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας, τρεις άνθρωποι που είναι έμπρακτα στο πλευρό του αθλητισμού και της τοπικής κοινωνίας”.