Στην πόλη των Σερρών, με διοργανωτή τον τοπικό Σύλλογο Αντισφαίρισης, πραγματοποιήθηκε το 2ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης σε κόκκινο και πορτοκαλί γήπεδο. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε τέσσερα γήπεδα green set και συμμετείχαν 111 αθλήτριες και αθλητές (55 στο κόκκινο γήπεδο και 56 στο πορτοκαλί), ηλικίας 5 έως 10 ετών από όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

ΤΕΝΙΣ 1Η Ακαδημία τένις του Συλλόγου Αδιόριστων Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής (ΣΑΕΦΑ) Ροδόπης, συμμετείχε με τη Ραφαηλία Γιανναράκη, τη Νικολέτα Κιοσσέ και τον Γιάννη Παπαδόπουλο που κατέκτησαν χρυσά μετάλλια. «Συγχαρητήρια στα παιδιά που έπαιξαν δυναμικά και με αυτοπεποίθηση και κέρδισαν επάξια. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας να έχουν υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες στο ομορφότερο άθλημα του κόσμου, το τένις!», δήλωσε η προπονήτρια του συλλόγου Αθανασία Κόψα.

Παράλληλα, έπονται δύο ακόμη διοργανώσεις όπου θα λάβει μέρος ο ΣΑΕΦ:

– στις 11 και 12 Ιουνίου, στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής, τουρνουά με τον Πανθρακικό Όμιλο Αντισφαίρισης Κομοτηνής, παιχνίδια με κόκκινη, πορτοκαλί και πράσινη μπάλα.

– στις 25 Ιουνίου, στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής επίσης, το 3ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα, σε κόκκινο και πορτοκαλί γήπεδο.

Info

– τα παιδικά τμήματα τένις του ΣΑΕΦΑ θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους κανονικά και τον μήνα Ιούνιο.

– τα τμήματα ενηλίκων θα συνεχίσουν και τους μήνες Ιόυνιο και Ιούλιο.

– προπονήσεις των τμημάτων αρχαρίων ή προχωρημένων, για παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου, θα πραγματοποιούνται κατά  τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο.