Στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κύτταρο-ΡΕΞ της Κομοτηνής, η συναυλία του Ωδείου Μ. Συκάκη στο πλαίσιο των “Ελευθερίων Κομοτηνής 2018” που διοργανώνει η ΔΚΕΠΠΑΚ, κατέπληξε και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.

Τραγούδια από τον ξένο κινηματογράφο και διεθνείς τηλεοπτικές σειρές, που ακούστηκαν για πρώτη φορά στην Κομοτηνή, και οι πρωτότυπες εναλλαγές ρυθμού ποπ / swing / τζαζ / rock / heavy metal / κλασσικό, ενθουσίασαν το κοινό που ανταπέδωσε με ζωηρό χειροκρότημα προς τους συντελεστές της συναυλίας, και απέδειξαν, με την αισθητική και την ποιότητα χαρακτηρίζουν το Ωδείο Μ. Συκάκη, τη διαχρονικότητα του μότο που έχει υιοθετήσει, οτι “Η Μουσική είναι ΜΙΑ”.

“Τη συναυλία την αφιερώνουμε σε όλους τους Κομοτηναίους που ξέρουν και απαιτούν να ακούν ποιοτική μουσική!”, τόνισε η διοικητική διευθύντρια του Ωδείου Μ. Συκάκη, κ. Χριστίνα Συκάκη.

Όσο για τους ακροατές που δεν άκουσαν όλα τα τραγούδια που ήθελαν, οι ιθύνοντες του Ωδείου  Μ. Συκάκη δεσμεύονται για … sequel και ενόψει αυτού γνωστοποιούν πως δέχονται … “παραγγελίες”!