Στο τέλος μιας απαιτητικής, αλλά και συναρπαστικής συνάμα διαδρομής, έφτασαν επίσημα τη Δευτέρα 103 νέοι και νέες, απόφοιτοι πια της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δ.Π.Θ..

Η τελετή ορκωμοσίας τους πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό αμφιθέατρο της Σχολής, μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι συγγενείς και οι φίλοι τους. Οι τελευταίοι, άλλοι με πανό ή πλακάτ, άλλοι με επευφημίες και ακατάπαυστα χειροκροτήματα, φρόντισαν ώστε να μείνει αξέχαστη αυτή η τόσο ιδιαίτερη ημέρα για τα παιδιά που έκλειναν με επιτυχία έναν από τους πρώτους σημαντικούς κύκλους της ζωής τους.

Μετά από την καθιερωμένη χορευτική επίδειξη, ο πρώτος στη βαθμολογία Απόστολος Στεφανίδης ανέγνωσε τον όρκο και, στη συνέχεια, ένας – ένας οι υπόλοιποι απόφοιτοι παρέλαβαν χαμογελαστοί και ενθουσιασμένοι τα πτυχία τους.

Για τους περισσότερους ίσως ήταν η τελευταία μεγάλη συγκίνηση που έζησαν στην Κομοτηνή. Για αρκετούς, όμως, η πόλη των φοιτητικών τους χρόνων θα αποτελέσει αφετηρία για τα νέα ταξίδια που σχεδιάζουν, είτε για τις μεταπτυχιακές τους σπουδές, είτε για την είσοδό τους στον εργασιακό στίβο. Όλοι τους, πάντως, έχουν αποκτήσει πολύτιμα εφόδια και ισχυρές βάσεις για να διεκδικήσουν με αξιώσεις νέες επιτυχίες στη μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία.

Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες το Photo Star Komotini!