Τον Διοικητή του «Σισμανόγλειου» Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής Γιώργο Φιλιππίδη, επισκέφθηκαν οι Βουλευτές Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καρά Γιουσούφ.

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 1Οι Βουλευτές μετέφεραν τις ευχές τους για την έλευση του νέου έτους, αλλά και ενημερώθηκαν για την πορεία και τους στόχους του νοσηλευτικού ιδρύματος, καθώς φυσικά και για την εξέλιξη του χρονοδιαγράμματος ανέγερσης του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, για το οποίο θα πραγματοποιήσουν και οι ίδιοι άμεσα επαφές στην Αθήνα με το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Κατά τη συνάντηση υπογραμμίστηκε η θεαματική βελτίωση όλων των δεικτών και των συνθηκών λειτουργίας του νοσοκομείου, μετά από τις προσλήψεις, την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και την οικονομική εξυγίανση που επιτεύχθηκαν το 2017 (θυμηθείτε ΕΔΩ τον απολογισμό που έκανε στα μέσα Δεκεμβρίου ο κ. Φιλιππίδης).

Ακόμη οι Βουλευτές συνοδευόμενοι από τον Διοικητή, τον πρόεδρο και τη γραμματέα του συλλόγου εργαζομένων Κοσμά Φιλιππίδη και Μαρία Ντικούδη, επισκέφθηκαν τις κλινικές του νοσοκομείου και ευχήθηκαν στο ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό αλλά και στους νοσηλευόμενους και τους συνοδούς τους.