Ένα γνήσιο, αυθεντικό, Ηπειρώτικο γλέντι, περιμένει όσες και όσους βρεθούν το ερχόμενο Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 8:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Chris and Eve στον Ροδίτη Κομοτηνής, όπου θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ηπειρωτών Ροδόπης «Ο Άγιος Γεώργιος ο εξ Ιωαννίνων».

Τη βραδιά θα πλαισιώνουν οι Ηπειρώτες μουσικοί: Θωμάς Χαλιγιάννης στο κλαρίνο, Κώστας Καραπάνος στο βιολί, Φώτης Παπαζήκος στο λαούτο και στο τραγούδι, Τάσος Ντάφλος στο ντέφι, Γιώργος Γκούβας στο τραγούδι.

Φιλική συμμετοχή: Κώστας Μπανιώτης, Γιάννης Παπακώστας.

Στην εκδήλωση θα τιμηθεί από τον σύλλογο για την προσφορά του στην Ηπειρωτική μουσική, ο Ηπειρώτης τραγουδιστής Γιάννης Παπακώστας. 

Τέλος, πολλά πλούσια δώρα περιμένουν τους τυχερούς της λαχειοφόρου αγοράw, με δύο μεγάλα δώρα – προσφορά του ξενοδοχείου ΑΝΑΞ στο Μέτσοβο.

ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ 2Τιμή πρόσκλησης: 15 ευρώ με άφθονο ποτό / 10 ευρώ παιδικό.

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 6979520977, 6948161487.

Την επομένη του χορού, 17 Ιανουαρίου, ημέρα εορτής του Νεομάρτυρα Αγίου Γεωργίου εξ Ιωαννίνων, ο Σύλλογος θα τελέσει αρτοκλασία στον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου Κομοτηνής,  προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη  Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ.κ. Παντελεήμονος.