Ένα μεγάλο, από καρδιάς ευχαριστώ, προς όλους όσους έχουν συνδράμει στον αγώνα ζωής που δίνουν για τη θεραπεία του μονάκριβου γιου τους, εκφράζουν οι γονείς του μικρού Χρήστου-Γεωργίου. 

“Αν ο Χρήστος ήταν σε θέση να αντιληφθεί τι συνέβη το τελευταίο διάστημα, τότε εγώ και η μητέρα του δεν θα χρειαζόταν να πούμε ή να γράψουμε κάτι…

Ο Χρήστος θα έλεγε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και θα ήταν το μεγαλύτερο αντίδωρο για τους γονείς του, αλλά πιστεύω και για όλους εσάς που συμμετείχατε με τόση αγάπη, πίστη και εμπιστοσύνη στην προσπάθεια που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Μέχρι ο Χρήστος να έχει τη δυνατότητα να εκφραστεί ο ίδιος – και θα το κάνει, να είστε σίγουροι γι’ αυτό – εγώ ο πατέρας του, μιλώντας και εξ ονόματος της μητέρας του, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς, τους μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας, γιατί ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ η επέμβαση που εγγυάται την ομαλή μετάβαση του γιου μας σε μια φυσιολογική ζωή, θα γίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο, τη μαθητική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, αλλά κυρίως τον Σύνδεσμο Γονέων και Κηδεμόνων Ροδόπης που ενεργοποίησαν την όλη διαδικασία ύστερα από προτροπή της Κίνησης Πολιτών «Πλατεία».

Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους αλλά και τους ιδιοκτήτες του τοπικού Τύπου και των ΜΜΕ που αγκάλιασαν για άλλη μια φορά τον Χρήστο και επικοινώνησαν στην τοπική κοινωνία την προσπάθειά μας. Γνωρίζουμε ότι χωρίς αυτή τη συνδρομή δεν θα δημιουργούνταν αυτό το ποτάμι αλληλεγγύης, τα αποτελέσματα του οποίου – αν μη τι άλλο – έχουν «ξεπλύνει» φόβους, άγχη και προβληματισμούς με τους οποίους η μητέρα του κι εγώ ζούμε όλα αυτά τα χρόνια…

Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης, που η απόφασή της να τοποθετήσει τους «κουμπαράδες του Χρήστου» σε μαγαζιά της περιοχής μας έως τις 31  Δεκεμβρίου 2017, θα δώσει οικονομική ανάσα στην πορεία του γιου μας μετά την επέμβαση (φαρμακευτικές αγωγές, μετάβαση στην Αγία Πετρούπολη έναν χρόνο μετά για την τελική αξιολόγηση, κ.ά.).

 Αν ο Χρήστος ήταν σε θέση να αντιληφθεί την προσπάθεια που έκανε η τοπική κοινωνία στο πρόσωπό του το τελευταίο δεκαπενθήμερο, θα γέμιζε η καρδιά του από την αγάπη, την πίστη και την αλληλεγγύη που επιδείξατε.

Ο γιος μας – πριν καταφέρει να σταθεί ως ισότιμο μέλος της κοινωνίας μας – έλαβε το μεγαλύτερο μάθημα του ανθρώπινου πολιτισμού.

Είμαστε ευγνώμονες.

Οι γονείς

Παναγιώτης  Θεοδωρίδης – Χρυσάνθη Τζελέπη”.