Αστυνομικίνες και μητέρες… Ταγμένες στο ιερό βιολογικό καθήκον της προστασίας των σπλάχνων τους, αλλά συγχρόνως και στο υπηρεσιακό καθήκον της δημόσιας ασφάλειας…

Μια καθημερινή πραγματικότητα την οποία υμνεί με το ξεχωριστό της μήνυμα ενόψει της “Γιορτής της Μητέρας”, η Σταυρούλα Τζατζανά, μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων:

“Με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας, θα ήθελα πέρα από τις ευχές μου σε όλες τις μανούλες της Γης,
να μου επιτρέψετε να ευχηθώ ιδιαίτερα σε όλες αυτές τις μανούλες που πέρα από το να προστατεύουν τα βιολογικά τους παιδιά, έχουν ταχθεί στο καθήκον της προστασίας όλων των συμπολιτών τους.

Σ’ αυτές τις μανούλες που εργάζονται σκληρά και κάτω από αντίξοες συνθήκες για να απολαμβάνουν όλοι το πολύτιμο αγαθό της ασφάλειας.

Σ’ αυτές τις μανούλες που όταν αντιληφθούν ότι κάποιος κινδυνεύει, ή όταν κληθούν σε βοήθεια, παραμερίζουν τη γνώση της ανάγκης των δικών τους βιολογικών παιδιών να επιστρέψει η μαμά τους στο σπίτι μετά τη λήξη της υπηρεσίας της … και ρίχνονται χωρίς δεύτερη σκέψη στον κίνδυνο προκειμένου να καταπολεμήσουν το έγκλημα και να διασφαλίσουν τη δημόσια ασφάλεια!

Χρόνια πολλά συναδέλφισσες μανούλες του κόσμου όλου.

Ο Θεός να είναι μαζί μας και να χαρίζει υγεία και δύναμη σ’ εμάς και στις οικογένειές μας!”.