«Μόνο ντροπή έχω να πω…»

Με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα, όπου έσμιξαν την Άπω Ανατολή με τη Δύση, εμφανίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ο Αγισήλαος Βεσεξίδης και η ομάδα «ΜΑΚΟΤΟ» από την Κομοτηνή. Η παρουσία τους φάνηκε να κερδίζει τους κριτές, αποκομίζοντας μάλιστα τα εγκωμιαστικά σχόλια του Γιώργου Καπουτζίδη, ενώ άφησε με το στόμα ανοιχτό και αρκετούς από τους θεατές που παρακολουθούσαν ζωντανά το talent show.

Παρόλα αυτά, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους προκριθέντες στην ημιτελική φάση του παιχνιδιού επιφύλαξε μια δυσάρεστη έκπληξη στους πολλούς φίλους των «ΜΑΚΟΤΟ» και σε όσους είχαν εντυπωσιαστεί από την επίδειξη που έκαναν.

Εξίσου δυσάρεστη έκπληξη, όχι όμως για αυτόν καθαυτόν τον αποκλεισμό, αλλά για την παρέμβαση που έγινε από την παράγωγή στο πρόγραμμα που παρουσίασε η ομάδα του, ένοιωσε κατά την προβολή του επεισοδίου και ο καταξιωμένος αθλητής και εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών, Αγησίλαος Βεσεξίδης.

Σε ανάρτησή του στο facebook, έκανε λόγο για «τεράστια αδικία» και για «ντροπή», απευθυνόμενος στην παραγωγή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι η μουσική που συνόδευε την επίδειξη αλλάχτηκε εν αγνοία του με μοντάζ. Στη σχετική ανάρτηση επισυνάπτει βίντεο με το γνήσιο περιεχόμενο της επίδειξης των «ΜΑΚΟΤΟ», ενώ αποκαλύπτει και μια σειρά από λεπτομέρειες του παρασκηνίου της συμμετοχής τους στο talent show.

Η ανάρτηση του Αγησίλαου Βεσεξίδη:

ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΑΔΙΚΊΑ!!! Μόνο ΝΤΡΟΠΉ έχω να πω….Μας άλλαξαν τη μουσική με μοντάζ από τον ΣΚΑΙ για να μην εντυπωσιάσει η επίδειξή μας…Δείτε σε αυτό το βίντεο πως ήταν η επίδειξη όπως την παρουσιάσαμε!!!!Τα συμπεράσματα δικά σας…Σας παρακαλώ να το κοινοποιήσετε προς τιμήν των δικών μας παιδιών που δούλεψαν σκληρά…Δείτε μέχρι τέλος και θα καταλάβετε…Σας ευχαριστώ πολύ όλους και συνεχίζουμε μπροστά με ακόμη μεγαλύτερα πράγματα όπως καλά ξέρουμε να κάνουμε!!!

Δημοσιεύτηκε από Αγησίλαος Βεσεξίδης στις Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

 

Το επεισόδιο του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» με το «αλλοιωμένο» πρόγραμμα των ΜΑΚΟΤΟ (1:32:46 – 1:36:00)