• Δράση του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος. 

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, στην Κομοτηνή, διοργανώνει τη δράση «Ένα παιδί περιμένει…εσένα για να κάνει Ανάσταση», με σκοπό τη συγκέντρωση πασχαλινών δεμάτων για τις οικογένειες και τα παιδιά που στηρίζει.

Συγκεκριμένα, από 01/04/2016 έως και 22/04/2016 θα συγκεντρωθούν στο Κέντρο πασχαλινά δέματα που θα περιέχουν μία λαμπάδα, ένα τσουρέκι, ένα σοκολατένιο αυγό και ένα ρούχο ή παιχνίδι. Αυτά θα διατεθούν στα παιδιά των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη και υποστηρίζονται συστηματικά από το Κέντρο.

Τα τρία τελευταία χρόνια έχουν συγκεντρωθεί περίπου 550 πασχαλινά πακέτα για παιδιά οικογενειών που στηρίζονται από το Κέντρο και κατοικούν στον Νομό Ροδόπης. Πέρυσι συγκεντρώθηκαν 190 πασχαλινά πακέτα, ενώ φέτος ο αριθμός αναμένεται να ανέλθει στα 170. Κάθε χρόνο η συμμετοχή και το ενδιαφέρον του κόσμου από την τοπική και την ευρύτερη περιοχή καθώς και από χώρες του εξωτερικού είναι ιδιαίτερα μεγάλο και συγκινητικό.

Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν, θα ήταν χρήσιμο αρχικά να απευθυνθούν για πληροφορίες σχετικά με το φύλο και την ηλικία των παιδιών στο Κέντρο, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 – 19:00.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2531082788, στο fax 2531082711, και στο e-mail: soskomotini@sos-villages.gr

  • Καζάκου Φελίνα (Πρόεδρος Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος).
  • Μουρατίδου Σουζάνα (Κοινωνική Λειτουργός).