Υπό τον τίτλο “AGORA FESTIVAL KOMOTINI”, και με σύνθημα “Αγοράζουμε και Διασκεδάζουμε στην Πόλη μας”, η “Λευκή Νύχτα” της Κομοτηνής έχει ως γνωστόν προγραμματιστεί (δείτε ΕΔΩ) για τις 29 Σεπτεμβρίου. 

Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 6 μ.μ. έως και τα μεσάνυχτα με μεγάλες προσφορές, ενώ σε κεντρικά σημεία της πόλης θα πραγματοποιηθούν ποικίλες μουσικοχορευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις.

Την προηγούμενη μέρα 28/9, στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής θα πραγματοποιηθεί η Synergeia – Ένθεση Προώθησης Τοπικών Προϊόντων.

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ 2017Οι διοργανωτές (Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής – ΟΕΒΕΣ Ροδόπης), με ανακοίνωσή τους καλούν τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες αλλά και ομάδες πολιτών να συμμετάσχουν δηλώνοντας συμμετοχή ως τις 11/9:

Στη διοργάνωση μπορούν να λάβουν μέρος επιχειρήσεις και γειτονιές με δικές τους εκδηλώσεις – ιδέες, κατόπιν συνεννόησης με τον Εμπορικό Σύλλογο Κομοτηνής και την Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων (ΟΕΒΕΣ) Ροδόπης, και εφόσον οι εν λόγω εκδηλώσεις δεν θα παρενοχλούν τις ήδη προγραμματισμένες σκηνές εκδηλώσεων της “Λευκής Νύχτας”.

Παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετάσχουν, να ενημερώσουν τη Γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής έως και τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου ώστε να ενταχθούν τόσο στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων της “Λευκής Νύχτας”, όσο και στο σχετικό έγγραφο που θα συνταχθεί για τη Δημοτική Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και την Αστυνομία, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις”.