• Για πρώτη φορά τα δύο επιμελητήρια από κοινού στη ΔΕΘ.

Με κοινό stand (Νο 20-22), στο περίπτερο Νο3 της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, συμμετέχουν στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, και το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης.

Οι επιχειρήσεις-μέλη των επιμελητηρίων, παρουσιάζουν τα προϊόντα τους μέσω δειγμάτων αλλά και φυλλαδίων, ενώ και οι ίδιοι οι επιχειρηματίες με τη φυσική τους παρουσία ενισχύουν την προβολή της επιχειρηματικότητας της Ροδόπης που υπό αντίξοες συνθήκες δίνει σκληρή μάχη προκειμένου να κρατηθεί όρθια και παραγωγική.

Αντώνης Γραβάνης: “Η Ροδόπη μπορεί, αξιώνουμε από την Πολιτεία να σταθεί αρωγός μας”

“Καθημερινά δουλεύουμε για την επίλυση ζητημάτων των επαγγελματιών, των επιχειρηματιών του νομού μας, ενώ ταυτόχρονα εργαζόμαστε για την υλοποίηση ενεργειών που θα υποστηρίξουν και θα ενισχύσουν τον άνισο αγώνα των μελών μας απέναντι στα προβλήματα και τις αντιξοότητες”, σημείωσε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης, για να προσθέσει: “Είναι σημαντικό που για πρώτη φορά τα δύο επιμελητήρια του νομού μας συμμετέχουν από κοινού στο κορυφαίο οικονομικό-εμπορικό γεγονός της χώρας. Είναι και αυτό μια δράση που καταδεικνύει οτι ενωμένοι, με συντονισμένη δραστηριοποίηση, μπορούμε να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός, παρά το γεγονός οτι διαχρονικά η Πολιτεία δεν έχει αρκούντως ευήκοα ώτα στις προτάσεις του επιχειρηματικού κόσμου”. Καταλήγοντας ο κ. Γραβάνης επισήμανε: “Μέσα από τη ΔΕΘ το επιχειρείν της Ροδόπης στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα: οτι μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Εμείς θα το παλεύουμε κάθε μέρα, μένει στην Πολιτεία να σταθεί αρωγός μας”.