Το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης θα συμμετάσχει στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η οποία θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2017, προσφέροντας σημαντική ανταποδοτική υπηρεσία στα μέλη του, δεδομένου ότι καλύπτει το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, με απαραίτητη προϋπόθεση τα μέλη που επιθυμούν να συμμετάσχουν, να είναι οικονομικά ενήμερα.

Στόχος της ενέργειας, είναι η προβολή και η προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων και προϊόντων, και η δημιουργία συνεργασιών σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΕΒΕ Ροδόπης καλεί τις επιχειρήσεις-μέλη του να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι τις 30/6/2017 (τηλ. 2531022547, φαξ 2531025866, e-mail: everodopi@gmail.com, info@everodopi.gr).

Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η δε Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, με τη συμμετοχή της, εκτός από την προβολή και την παρουσίαση μέσα από τα Επιμελητήρια των επιχειρήσεων του συνόλου της ελληνικής επικράτειας, σχεδιάζει και τη διοργάνωση ημέρας αφιερωμένης στα Επιμελητήρια, με εκδηλώσεις και γεγονότα σχετικά με τον ρόλο και το έργο τους, καθώς επίσης και ημέρας γευσιγνωσίας τροφίμων και ποτών.

Η 82η ΔΕΘ, στην οποία θα συμμετάσχει ως τιμώμενη χώρα η Κίνα, θα πλαισιωθεί από πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις υπολογίζεται να είναι πολλαπλά.

Η έκθεση συνιστά ορόσημο για τον εθνικό εκθεσιακό φορέα, και αναμένεται να προσελκύσει υψηλό αριθμό επισκεπτών, παρέχοντας σημαντική ευκαιρία στις επιχειρήσεις να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.