Το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δώσει την ευκαιρία σε φίλους του και θεατρόφιλους Κομοτηναίους, να παρακολουθήσουν μια από τις πιο σημαντικές παραστάσεις της τρέχουσας θεατρικής χρονιάς, που ανεβαίνει από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιάννη Καλαβριανού: Τα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» της Έμιλυ Μπροντέ, το πιο πολυδιαβασμένο έργο της αγγλικής λογοτεχνίας και μια από τις μεγαλύτερες ιστορίες αγάπης και εκδίκησης.

Η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, κ. Σοφία Μενεσελίδου.

Συγκεκριμένα, το ΔΗΠΕΘΕ εξασφάλισε εισιτήρια στη χαμηλή τιμή των 7 ευρώ, και προσφέρει τη δωρεάν μεταφορά προς και από τη Θεσσαλονίκη για την παράσταση της 26ης Μαρτίου 2017.

Οι κρατήσεις θέσεων καθώς και η προμήθεια των εισιτηρίων θα γίνονται από τα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής.

Πληροφορίες: 2531037770 κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 09:00 ως τις 14:00.

Είμαστε παράξενοι οι άνθρωποι,
από τη  μια μας τρομάζουν τα φαντάσματα
κι από την άλλη δεν αντέχουμε να μη μας κυνηγάνε…

Τα «Ανεμοδαρμένα Ύψη», το μοναδικό έργο της Έμιλυ Μπροντέ, το οποίο έγραψε όταν ήταν μόλις 29 ετών, έναν χρόνο πριν πεθάνει, αποτέλεσε σημείο αναφοράς και έμπνευσης για την Τέχνη, χαρίζοντάς μας ένα από τα πιο εμβληματικά ζευγάρια του παγκόσμιου ρεπερτορίου.

Ήρωές του, τα μέλη δύο οικογενειών που κατοικούν σε απομονωμένα σπίτια στα χερσοτόπια του Γιόρκσαϊρ και σημαδεύονται από τον ανεκπλήρωτο έρωτα του Χήθκλιφ και της Κάθριν. Έναν έρωτα που οδήγησε στην ολοκληρωτική καταστροφή και των δύο σπιτιών. Δεν έχει ευαίσθητους ήρωες που αγαπούν ακούραστα και περιμένουν στα μπαλκόνια πύργων, αλλά βίαιους, εκδικητικούς άνδρες, μέθυσους, ύπουλους υπηρέτες που πιστεύουν στη δική τους εκλεκτική σωτηρία, και γυναίκες που κάνουν πράγματα αδιανόητα για την εποχή και το φύλο τους. Και βέβαια, μια από τις δυνατότερες ιστορίες αγάπης, του Χήθκλιφ και της Κάθριν, χωρίς όμως να παρουσιάζει καμία ερωτική σκηνή μεταξύ τους!