• του Ηλία Προύφα.
”Δεν είμαστε διατεθειμένοι να παραδώσουμε ούτε ένα χιλιοστό της εθνικής μας κυριαρχίας σε ξηρά, θάλασσα και αέρα. Εδώ είμαστε, λαός και στρατός”,  δήλωσε  από τη Θεσσαλονίκη ο  Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απαντώντας στην τουρκική προκλητικότητα μετά την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στη χώρα μας.
Σε μια συγκλονιστική ομιλία κατά την τελετή λήξης του “Έτους Εφέδρων και Εθνοφυλάκων”, ο Πάνος Καμμένος, έστειλε σαφή μηνύματα λέγοντας χαρακτηριστικά: ”Η απάντησή μας αγαπητοί εθνοφύλακες είναι «Μολών Λαβέ”. Όλες οι προκλήσεις απαντώνται με αποφασιστικότητα και τόλμη. Το τελευταίο αεροσκάφος που προσγειώνεται θα είναι πάντα ελληνικό”.

Τελειώνοντας την ομιλία του και  απευθυνόμενος στον Υπαρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Ανδρέα Μαρκίδη, τόνισε χαρακτηριστικά: ”Θέλω να ευχηθώ στον κ. Υπαρχηγό της Εθνικής Φρουράς καλή επιτυχία στο ”Έτος της Εθνοφυλακής”. Θα έχουμε πετύχει τον σκοπό μας όταν λυθεί το Κυπριακό, όταν θα μπορέσουμε να παρελάσουμε στον Απόστολο Ανδρέα”, για να εισπράξει το θερμό χειροκρότημα από όλους τους παρευρισκόμενους.

Δείτε ΕΔΩ όλη την ομιλία του Πάνου Καμμένου που κατέγραψε η κάμερα του kranos.blogspot.gr