Στο Ίδρυμα Παπανικολάου Κομοτηνής (παραπλεύρως πρώην Νομαρχίας Ροδόπης), την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, δύο παραστάσεις, στις 11:30 και στις 17:30.

Προπώληση εισιτηρίων (Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο, 2531084040): 7 ευρώ – Ταμείο: 9 ευρώ (από δύο ετών και άνω) / Πληροφορίες: 6974797109 / Διάρκεια: 75΄ (με διάλειμμα δέκα λεπτών).


Έπειτα από τις τεράστιες επιτυχίες που σημείωσε με τις παραστάσεις «Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια», και «Ο Λαγός και η Χελώνα (Μύθοι του Αισώπου)» σε όλη την Ελλάδα, το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ συνεχίζει την παράδοση που έχει δημιουργήσει από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του, και πιστό στο ραντεβού του με τους μικρούς και μεγάλους θεατρόφιλους της Κομοτηνής, έρχεται για 7η χρονιά στην πόλη, με το αριστούργημα του Hans Christian Andersen «Το ασχημόπαπο».

%ce%b1%cf%83%cf%87%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%bfΗ ιστορία που αποτελεί τον “ύμνο” της αποδοχής, της κατανόησης και της διαφορετικότητας, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε πλήρη θεατρική μορφή και απόδοση, πλαισιωμένη από υπέροχες μουσικές, και έρχεται να συναρπάσει τους μικρούς και να θυμίσει στους μεγαλύτερους την αθώα τους παιδική πλευρά!

Λίγα λόγια για το έργο

Το Ασχημόπαπο, μόνο πια, στην άκρη του δάσους, ψάχνει απεγνωσμένα για την οικογένειά του. Ο χειμώνας βαρύς και αδυσώπητος έρχεται να δυσκολέψει τις προσπάθειές του, αλλά σύντομα συνειδητοποιεί πως ο χειμώνας δεν είναι ο μόνος του εχθρός. Το Ασχημόπαπο και ο καινούριος φίλος του, ο Τιμόθεος Γαλοπούλας, θα βρεθούν αντιμέτωποι και με τον Κυνηγό! Η φιλία όμως, η συνεργασία και η αλληλεγγύη, θα βοηθήσουν τους δύο φίλους να τα καταφέρουν!

Συντελεστές παράστασης

Παίζουν και Χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Πούλης, Χριστίνα Μαντέση, Δέσποινα Χαριάτη, Άννα Γιαννακίδου, Χριστίνα Ανδρέου.

Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ

Σκηνικά: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Μουσική Επιμέλεια: ΣΤΕΦΗ ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κοστούμια: ΕΛΕΝΗ ΨΥΡΡΑ

Κίνηση-χορογραφίες: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Σχεδιασμός Φωτισμών: ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΚΑΣ

Γραφιστικά: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ

Ειδικές Κατασκευές: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Δημόσιες Σχέσεις: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ

Παραγωγή: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ