Το αρτιότερο στην Ελλάδα Seatrack, βρίσκεται στο Φανάρι Κομοτηνής

Ο Δήμος Κομοτηνής πρωτοπορεί και πάλι σε θέματα προσβασιμότητας ατόμων με κινητικά προβλήματα, σε αγαστή συνεργασία με το τοπικό Σωματείο ΑμεΑ.
ΚΑΛΥΤΕΡΟ SEATRUCK 7 - Αντίγραφο
  • Το πιο άρτιο πανελλαδικά Seatrack, βρίσκεται στην παραλία Ιουλία Φαναρίου Κομοτηνής.

Το επιβεβαιώνει το Σωματείο ΑμεΑ Ροδόπης, ο πρόεδρος του οποίου Τρύφωνας Καρούντζος, με μια λιτή ανάρτηση στο facebook την οποία συνοδεύει με μια σειρά φωτογραφιών, παρουσιάζει περιεκτικά την καλύτερη στην Ελλάδα μονάδα πρόσβασης στη θάλασσα ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Ο κ. Καρούντζος, ο οποίος πλέον θεωρείται αναμορφωτής του αναπηρικού κινήματος στην περιοχή, καθώς με τη δραστηριοποίησή του έχει συμβάλλει καθοριστικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών παντός τύπου και επιπέδου προς τα ΑμεΑ, εξαίρει την πολιτική βούληση και την ανταπόκριση στα αιτήματα του Σωματείου, του δημάρχου Κομοτηνής Γιώργου Πετρίδη, του αντιδημάρχου περιβάλλοντος Γιάννη Μουρτίδη και του προέδρου της δημοτικής επιχείρησης “Γευσιγνωσία” Θέμη Τζενετίδη, δίνοντας μάλιστα το σύνθημα για συνέχιση των προσπαθειών: “του χρόνου ακόμα καλύτερα!”.

Το αρτιότερο στην Ελλάδα Seatrack, βρίσκεται στο Φανάρι ΚομοτηνήςΕξάλλου, μόλις προ δύο ημερών, με ανάρτησή του και πάλι στο facebook ο κ. Καρούτζος, στηλίτευσε τα … δήθεν Seatrack που έχουν τοποθετηθεί σε άλλες περιοχές της χώρας και τα οποία προφανώς δεν μπορούν να θεωρηθούν σοβαρές εγκαταστάσεις. Χαρακτηριστικά σχολίασε: “Δείτε προσεκτικά. Επιεικώς θα πω τη λέξη “καραγκιοζιλίκια”, που έχουν κάνει κατά την εγκατάσταση των Seatracks στις συγκεκριμένες παραλίες. Καλά, αυτοί που τα έστησαν ήταν βλάκες; Δεν μπορούσαν να ρωτήσουν έναν ανθρωπάκο σε αμαξίδιο αν είναι σωστά τοποθετημένα; Ξηλώστε τα και στήστε σωστά τους μηχανισμούς, σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα κύριοι δήμαρχοι. Για να καταλάβετε τις αστοχίες, στο Αλεποχώρι ο ξύλινος διάδρομος σταματάει πριν το κάθισμα, και μετά το αμαξίδιο του ανάπηρου γίνεται μηχανή moto cross! Στο Λουτράκι το τελείωμα της καρέκλας είναι σε λάθος σημείο, τόσο ρηχά δεν υπάρχει η απαιτούμενη θαλάσσια άνωση – ένα άτομο σε αμαξίδιο πρέπει να περπατάει, πράγμα αδύνατο! Για όσους είχατε απορία γιατί είναι βλάκες αυτοί που τα τοποθέτησαν”.

 

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood