Τους παλαίμαχους του Λαυρίου υποδέχτηκαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚομοτηνήςΤην ομάδα παλαιμάχων του Δήμου Λαυρίου Αττικής φιλοξένησε στο γήπεδο της Παραδημής η ΑΕΚομοτηνής,  στο πλαίσιο της ανάπτυξης νέων φιλικών σχέσεων των γηπεδούχων με διάφορες ομάδες παλαιμάχων, και με σκοπό το να γνωρίζουν οι φιλοξενούμενοι την περιοχή μας.

Η αποστολή της ομάδας της Αττικής αποτελούνταν από 18 παίκτες που συνόδευαν πρώην και νυν αυτοδιοικητικοί παράγοντες του Λαυρίου.

Τους παλαίμαχους του Λαυρίου υποδέχτηκαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚομοτηνήςΠριν την έναρξη του αγώνα τα δύο σωματεία αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα, και υλικό τουριστικού ενδιαφέροντος των δύο Δήμων, με τον Δήμο Κομοτηνής να εκπροσωπεί ο αντιδήμαρχος Μανώλης Ταπατζάς.

Οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν με 6-2, καθώς οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν με αρκετές ελλείψεις, γι’ αυτό και στο δεύτερο ημίχρονο ενισχύθηκε και με παίκτες της ΑΕΚομοτηνής – αλλά και με παλαίμαχους από τη Τζια οι οποίοι συνταξίδευαν μαζί τους.

Τους παλαίμαχους του Λαυρίου υποδέχτηκαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚομοτηνήςΗ ομάδα των γηπεδούχων έπαιξε με τους Τσομπανγιοβάνη, Πετμεζά Κ. Καζάκη, Μαχαιρίδη, Τσολακίδη, Πιπερίδη, Μάρκογλου, Γεωργιάδη, Μηλιατζόπουλο Π. Πετρίδη, Ζαφειρίου, Ράπτη, Πετρά, Μηλιατζόπουλο Γ. Πετμεζά Μ., Ψημενίδη, Νεστωρίδη, Χαλήτ, Φουτσιτζίδη.

Μετά τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι ξεναγήθηκαν στην Κομοτηνής  και  παρακολούθησαν εκδηλώσεις των «Ελευθερίων», για να αναχωρήσουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την άψογη φιλοξενία των κιτρινόμαυρων για την οποία άλλωστε και φημίζονται.