Μια ακόμη φιλική συνάντηση στο γήπεδο Παραδημής, αυτή τη φορά με την ομάδα του ΑΟΞ – Skoda Ξάνθη, πραγματοποίησε η ομάδα των παλαίμαχων της ΑΕΚομοτηνής.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των φιλικών σχέσεων που υπάρχουν από το 2008 ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Η ομάδα της Ξάνθης σαφώς ανώτερη σε όλους τους τομείς, με στοιχεία επαγγελματικού συνόλου, είχε την καθολική υπεροχή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Παρ’ όλα αυτά οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν καλύτερη τύχη αν απέφευγαν ορισμένα ατομικά λάθη που στοίχισαν και διαμόρφωσαν το τελικό 1-4.

Γενικά έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι που ικανοποίησε όλους.

Οι κιτρινόμαυροι του Δημήτρη Παπάζογλου, αγωνίστηκαν με τους: Πούλιο, Καζάκη, Γούσιο Α., Πετρίδη, Κλειτσιώτη, Μάρκογλου, Μαρνάρη, Μηλιατζόπουλο Γ., Γιαννακίδη, Μηλιατζόπουλο Π., Ματζίρη, Πετμεζά Κ., Σαπρανίδη Κ., Βουνάτσο Κ., Τσολακίδη, Γεωργιάδη, Πιπερίδη, Πετρά, Ζαφειρίου, Κακλαρίδη, Κουτσογιάννη Σπ., Νεστωρίδη Π., Ψημενίδη.

Μετά τον αγώνα ακολούθησε το – ως συνήθως – καλύτερο απ’ όλα, δηλαδή το «τρίτο ημίχρονο» με το καθιερωμένο «τραπέζωμα» των πρωταγωνιστών.

Η Διοίκηση της ΑΕΚομοτηνής και όλοι ποδοσφαιριστές με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν θερμά την ομάδα παλαιμάχων της Ξάνθης για την άψογη παρουσία τους, και εύχονται περαστικά και να είναι πάντα καλά στην υγεία του ο πρώην πρόεδρος των παλαιμάχων Ξάνθης, Χριστόφορος Διαμαντής.