Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Nelson Μurangwa, που αγωνίζεται ως διαγώνιος, ανακοίνωσε η ΑΕΚομοτηνής.

Το νέο απόκτημα των κιτρινόμαυρων έχει γεννηθεί το 1993, έχει ύψος 2.07, και είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, τη Ρουάντα.

Ύστερα από αναζήτηση μηνών και έχοντας παρακολουθήσει πολλές περιπτώσεις αθλητών που αγωνίζονται στην θέση του διαγωνίου, ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας της Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης κατέληξε στην εξαιρετική και ελπιδοφόρα περίπτωση του Μurangwa, ο οποίος με όπλα του την εκρηκτικότητα και τη δύναμη, έρχεται στους νεοφώτιστους για να τους βοηθήσει να πετύχουν τους στόχους τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Murangwa έχει και εμπειρία από ευρωπαϊκές ομάδες, καθώς αγωνίστηκε στη Δανία και στη Φινλανδία με μεγάλη επιτυχία, ενώ πέρυσι είχε κλείσει στην Πλοέστι από την οποία ήρθε ο Στάνκου στον ΠΑΟΚ (σαν νταμπλούχος Ρουμανίας), αλλά δεν του έβγαλε βίζα η ρουμανική πρεσβεία (η χώρα είναι εκτός Σέγκεν και είναι πραγματικά δύσκολο), και έτσι αναγκάστηκε να γυρίσει στη χώρα του, στην ομάδα της Gisagara.

Η μεγαλύτερή του επιτυχία ήταν όταν πέρυσι επελέγη να λάβει μέρος στα δοκιμαστικά για Κορέα (όντας ίσως ο πιο άγνωστος αλλά είδαν στοιχεία πάνω του).

Ιδού μερικά hightlights του Murangwa, μια “πρόγευση” για το τι θα δούμε από αυτόν στην Κομοτηνή!