Τον B΄ δημοτικό παιδικό σταθμό Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, με αφορμή την υπογραφή της χρηματοδότησης με το ποσό των 2.468.120 ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας, θέσεων σε δομές φροντίδας και φιλοξενίας για παιδιά οικογενειών με εισοδήματα κάτω του ορίου της φτώχειας.

Παιδικός Σταθμός 2Η χρηματοδότηση αφορά θέσεις φροντίδας και φιλοξενίας για βρέφη και νήπια για το σχολικό έτος 2018-2019 σε δημόσιους και ιδιωτικούς βρεφικούς σταθμούς, βρεφονηπιακούς σταθμούς, παιδικούς σταθμούς και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης σε ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

“Με αυτόν τον τρόπο η Περιφέρεια στηρίζει οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας δίνοντας στους γονείς και στους κηδεμόνες των παιδιών τη δυνατότητα να συνεχίσουν να εργάζονται ή να αναζητούν εργασία”, σημείωσε ο κ. Μέτιος που ενημερώθηκε για τη λειτουργία των παιδικών σταθμών από τον Πρόεδρο του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη και τη Διευθύντρια του Β΄ δημοτικού παιδικού σταθμού Κομοτηνής Άντα Τσιατάλτσαλη, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη.