– Άνοιξε και το εκλογικό της κέντρο στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής.

Επισκεπτόμενη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα, ξεκίνησε τις επίσημες συναντήσεις της με τους φορείς της Ροδόπης, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου, η υποψήφια Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κ. Παρασκευή (Βούλα) Ελευθεριάδου, προκειμένου να λάβει την ευλογία του Ιεράρχη.

Η κ. Ελευθεριάδου συζήτησε με τον Σεβασμιώτατο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εκκλησία στη Ροδόπη, τόσο σε επίπεδο εύρυθμης λειτουργίας των ναών, όσο και σε επίπεδο του πραγματικά τεράστιου κοινωνικού έργου που υλοποιεί η Μητρόπολη.

Όπως τόνισε, δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί πρώτη της επιλογή η αμέριστη βοήθειά της προς την Εκκλησία, «χάρη στην οποία βρίσκουν ψυχικό στήριγμα δεκάδες χιλιάδες των συντοπιτών μας αλλά και υλική βοήθεια όποιοι την έχουν ανάγκη», ενώ χαρακτηρίζοντας τη Εκκλησία «θεματοφύλακα της ιστορίας μας, της γνώσης μας, της παράδοσης μας, και των πιστεύω μας ως Ελλήνων», καθώς και «το ύστατο αποκούμπι σε κάθε δυσκολία της πατρίδας ή του εαυτού μας», επισήμανε δηκτικά πως «κάποιοι την ανακάλυψαν τώρα, εύχομαι να τη θυμούνται και μετά τις εκλογές, γιατί όσοι περισσότεροι μπορούν να κοιτάξουν κατάματα τον Θεό, τόσο και Εκείνος θα ανταποδίδει την ευλογία του».

Στο μεταξύ, ξεκίνησε τη λειτουργία του και πολιτικό γραφείο – εκλογικό κέντρο της κ. Ελευθεριάδου, στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, στον αριθμό 12 στον πρώτο όροφο (πάνω από τη WIND), με τηλέφωνο επικοινωνίας το  2531022122.

Πολιτικο γραφειοl

Σήμερα Δευτέρα 12/1, στις 15:00, στη Λέσχη Κομοτηναίων, η κ. Ελευθεριάδου θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

eleutheriadou_teliko low_Page_1 eleutheriadou_teliko low_Page_2