Δήλωσε την πρόθεσή της να υποστηρίξει εθελοντικά από τεχνοκρατικής πλευράς την προσπάθεια ανέγερσης του νέου νοσοκομείου.

Τον Διοικητή του “Σισμανόγλειου” Νοσοκομείου Κομοτηνής Γιώργο Φιλιππίδη επισκέφθηκε η επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής “Εμείς η πόλη”, Φελίνα Καζάκου, προκειμένου να ενημερωθεί για τις θετικές εξελίξεις σχετικά με την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Διοικητή και διήρκησε μία ώρα. Η κ. Καζάκου ενημερώθηκε από τον κ. Φιλιππίδη σχετικά με τη διαδικασία, την εξέλιξη και το χρονοδιάγραμμα του έργου, σύμφωνα με το οποίο η δέσμευση που υπάρχει από το Ινστιτούτο Σταύρος Νιάρχος, είναι η ολοκλήρωση και παράδοση του τα επόμενα τριάμισι χρόνια.

Η κ. Καζάκου συνεχάρη και ευχαρίστησε τον κ. Φιλιππίδη “για την τεράστια και επίμονη προσπάθειά του”, και δεσμεύτηκε πως θα απαιτήσει και θα πιέσει προς κάθε κατεύθυνση “για την επίσπευση των εργασιών που απαιτούνται να γίνουν από την πλευρά του Δήμου Κομοτηνής”, επισημαίνοντας τη διάνοιξη και δημιουργία του οδικού άξονα, καθώς επίσης τη δημιουργία βιολογικού σταθμού.

Συζητήθηκαν ακόμη θέματα όπως οι προσπάθειες στελέχωσης με προσωπικό τόσο του υπάρχοντος και όσο και του νέου νοσοκομείου, ενώ έγινε αναφορά και στα χρηματοδοτούμενα προγράμματα στα οποία συμμετέχει το “Σισμανόγλειο” καθώς και στοΤους πόρους που έχουν διασφαλιστεί από χρηματοδοτικά εργαλεία και χορηγούς.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την κ. Καζάκου να δηλώνει την πρόθεσή της να υποστηρίξει εθελοντικά, από τεχνοκρατικής πλευράς την προσπάθεια, καθώς όπως αναφέρει η ίδια “πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο για το οποίο απαιτείται ένα μεταβατικό στάδιο προετοιμασίας της δομής”.